Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu

GÜNDEM 06.08.2020 - 19:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2759+ kez okundu.
 

Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu

Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu
Isparta Belediyesi’nde yaşanan görev değişikliği ile Zabıta Müdürlüğü’ne getirilen İsmail Cemil Aydoğdu, iki yıl aradan sonra tekrar aynı görevine döndü.   Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı. Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Zabıta Müdürü Reşat Kravkaz’ın görevden alındığı ve yerine İsmail Cemil Aydoğdu’nun atandığı öğrenildi. İKİ YIL ARADIN SONRA GERİ DÖNDÜ Bilindiği gibi; Efendi ve çalışkanlığı ile tanınan İsmail Cemil Aydoğdu, 2009 yılında dönemin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla Zabıta Müdürlüğü’ne getirilmiş, 9 yıl aralıksız başarıyla sürdürdüğü görevinden 1 Ağustos 2018 tarihinde alınmış ve yerine Reşat Kravkaz getirilmişti. Bugün yapılan görev değişikliğinin ardından Aydoğdu, iki yıl önce Ağustos ayında ayrıldığı görevine tam iki yıl sonra tekrar dönmüş oldu. Aydoğdu, 2018 yılında Zabıta Müdürlüğünden Dış İlişkiler Müdürlüğüne görevlendirilirken, son olarak da geçtiğimiz yıl Temmuz ayından bu yana Isparta Belediyesinde Ulaştırma ve Trafik Müdürü olarak görev yapıyordu. Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu’ya Nokta Gazetesi ve Gu3internet haber sitesi olarak lyeni görevinde başarılar dileriz.
Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu

Isparta Belediyesi’nde yaşanan görev değişikliği ile Zabıta Müdürlüğü’ne getirilen İsmail Cemil Aydoğdu, iki yıl aradan sonra tekrar aynı görevine döndü.

 

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı.

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Zabıta Müdürü Reşat Kravkaz’ın görevden alındığı ve yerine İsmail Cemil Aydoğdu’nun atandığı öğrenildi.

İKİ YIL ARADIN

SONRA GERİ DÖNDÜ

Bilindiği gibi; Efendi ve çalışkanlığı ile tanınan İsmail Cemil Aydoğdu, 2009 yılında dönemin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla Zabıta Müdürlüğü’ne getirilmiş, 9 yıl aralıksız başarıyla sürdürdüğü görevinden 1 Ağustos 2018 tarihinde alınmış ve yerine Reşat Kravkaz getirilmişti. Bugün yapılan görev değişikliğinin ardından Aydoğdu, iki yıl önce Ağustos ayında ayrıldığı görevine tam iki yıl sonra tekrar dönmüş oldu. Aydoğdu, 2018 yılında Zabıta Müdürlüğünden Dış İlişkiler Müdürlüğüne görevlendirilirken, son olarak da geçtiğimiz yıl Temmuz ayından bu yana Isparta Belediyesinde Ulaştırma ve Trafik Müdürü olarak görev yapıyordu.

Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu’ya Nokta Gazetesi ve Gu3internet haber sitesi olarak lyeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.