Zabıta memuru alım ilanı

GÜNDEM 17.06.2022 - 17:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2361+ kez okundu.
 

Zabıta memuru alım ilanı

Zabıta memuru alım ilanı
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurların Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere,  Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla 25 zabıta memuru alınacak. İlan edilen kadrolara başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları, mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartını taşımaları ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türlerinden belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak şartı aranmaktadır. Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için 2 - 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar başvuru belgeleri ile birlikte sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümünü yapmak üzere Kadıköy Belediyesi ana hizmet binası bahçesinde kurulan başvuru merkezine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklar. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Zabıta memuru alım ilanı

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 İstanbul ili Kadıköy Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurların Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere,  Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla 25 zabıta memuru alınacak.

İlan edilen kadrolara başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları, mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartını taşımaları ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türlerinden belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak şartı aranmaktadır.

Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için 2 - 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar başvuru belgeleri ile birlikte sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümünü yapmak üzere Kadıköy Belediyesi ana hizmet binası bahçesinde kurulan başvuru merkezine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklar.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.