YUH ARTIK

YAŞAM 10.12.2015 - 12:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1712+ kez okundu.
 

YUH ARTIK

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde pazarda yapılandenetimde son kullanım tarihi geçtiği tespit edilen 300 kilogram sucuğa elkonuldu. Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe GıdaTarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri çarşamba pazarında denetim yaptı.Hijyen kurallarına uymayan ve insan sağlığını tehdit eden ürünlere yönelikdenetimde B.Ç.'nin son kullanım tarihi geçmiş ve bir kısmında üretim barkoduolmayan sucuk sattığı tespit edildi. Yapılan incelemede yaklaşık 300 kilogramsucuğa el konuldu. Esnaf hakkında yasal işlem başlatılırken, 300 kilogram sucukimha edilmek üzere Şarkikaraağaç Belediyesi ekiplerine teslim edildi. HASAN UĞUR DHA !

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde pazarda yapılandenetimde son kullanım tarihi geçtiği tespit edilen 300 kilogram sucuğa elkonuldu.

Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe GıdaTarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri çarşamba pazarında denetim yaptı.Hijyen kurallarına uymayan ve insan sağlığını tehdit eden ürünlere yönelikdenetimde B.Ç.'nin son kullanım tarihi geçmiş ve bir kısmında üretim barkoduolmayan sucuk sattığı tespit edildi. Yapılan incelemede yaklaşık 300 kilogramsucuğa el konuldu.

Esnaf hakkında yasal işlem başlatılırken, 300 kilogram sucukimha edilmek üzere Şarkikaraağaç Belediyesi ekiplerine teslim edildi.

HASAN UĞUR DHA !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.