YİNE ONLAR İŞ BAŞINDAYDI AMA ...

ASAYİŞ 02.12.2015 - 17:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1595+ kez okundu.
 

YİNE ONLAR İŞ BAŞINDAYDI AMA ...

Pirimehmet Mahallesinde faaliyet gösteren bir market sahibiolan T.A.B. isimli şahsın rahatsızlığı sebebi ile işyerini emanet olarakbıraktığı arkadaşının markette bulunduğu saatlerde işyerine gelerek kendisiniÖzkan UĞUR olarak tanıtan ve market sahibini tanıdığını, ihtiyacı olan 175 TLyi ve aldığı ürünlerin ücretlerini gece işyerini kapatmadan önce getireceğini,kendisine ait telefon numarasını verebileceğini belirterek aldığı para veürünlerle olay yerinden ayrıldığı anlaşılan şahsın belirttiği saatlerdegelmemesi ve vermiş olduğu telefon numarasının cevap vermemesi üzerine işyerisahibinin müracaatı üzerine ekiplerimizce gerekli çalışmalara başlanılmıştır. Asayiş Şube müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalarkapsamında işyeri güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu bahsi geçenşahsın gerçek kimliğinin O.Ö. olduğu ve işyeri sahibi T.A.B nin kendisini dahaönce hiç görmediği ve tanımadığı anlaşılmıştır. Ekiplerimizce yapılan takip sonucu yakalanan O.Ö. isimlişahıs hakkında “Dolandırıcılık” suçundan gerekli işlemler yapılarak adlimakamlara sevk edilmiştir.

Pirimehmet Mahallesinde faaliyet gösteren bir market sahibiolan T.A.B. isimli şahsın rahatsızlığı sebebi ile işyerini emanet olarakbıraktığı arkadaşının markette bulunduğu saatlerde işyerine gelerek kendisiniÖzkan UĞUR olarak tanıtan ve market sahibini tanıdığını, ihtiyacı olan 175 TLyi ve aldığı ürünlerin ücretlerini gece işyerini kapatmadan önce getireceğini,kendisine ait telefon numarasını verebileceğini belirterek aldığı para veürünlerle olay yerinden ayrıldığı anlaşılan şahsın belirttiği saatlerdegelmemesi ve vermiş olduğu telefon numarasının cevap vermemesi üzerine işyerisahibinin müracaatı üzerine ekiplerimizce gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Asayiş Şube müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalarkapsamında işyeri güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu bahsi geçenşahsın gerçek kimliğinin O.Ö. olduğu ve işyeri sahibi T.A.B nin kendisini dahaönce hiç görmediği ve tanımadığı anlaşılmıştır.

Ekiplerimizce yapılan takip sonucu yakalanan O.Ö. isimlişahıs hakkında “Dolandırıcılık” suçundan gerekli işlemler yapılarak adlimakamlara sevk edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.