YİNE BİR FUHUŞ OPERASYONU DAHA!

ASAYİŞ 29.01.2016 - 19:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3217+ kez okundu.
 

YİNE BİR FUHUŞ OPERASYONU DAHA!

YİNE BİR FUHUŞ OPERASYONU DAHA!
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalarda internet üzerinde sosyal paylaşım sitesinde takma isimle tanıştığı kişilerle ikamet ettiği apartta para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen A.B. isimli şahsın Kutlubey Mahallesinde bulunan ikameti takip altına alınmıştır.   Yapılan takip sırasında akşam saatlerinde ikametten çıktığı anlaşılan T.B. isimli şahıs durdurularak yapılan görüşmede A.B. isimli şahısla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini beyan etmesi üzerine ikametin kapısı çalınarak şahıs Emniyet Müdürlüğümüze davet edilmiş ancak yapılan kontrolde içeride M.D. isimli bir şahsın daha bulunduğu anlaşılmıştır. İçeride bulunan şahsın da para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştıklarını beyan etmesi üzerine şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır. Konu ile ilgili olarak bahsi geçen ikametin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır" denildi
YİNE BİR FUHUŞ OPERASYONU DAHA!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalarda internet üzerinde sosyal paylaşım sitesinde takma isimle tanıştığı kişilerle ikamet ettiği apartta para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen A.B. isimli şahsın Kutlubey Mahallesinde bulunan ikameti takip altına alınmıştır.

 

Yapılan takip sırasında akşam saatlerinde ikametten çıktığı anlaşılan T.B. isimli şahıs durdurularak yapılan görüşmede A.B. isimli şahısla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini beyan etmesi üzerine ikametin kapısı çalınarak şahıs Emniyet Müdürlüğümüze davet edilmiş ancak yapılan kontrolde içeride M.D. isimli bir şahsın daha bulunduğu anlaşılmıştır.

İçeride bulunan şahsın da para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştıklarını beyan etmesi üzerine şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

Konu ile ilgili olarak bahsi geçen ikametin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır" denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.