Yılmaz’dan Yarıyıl Tatili Mesajı

22.01.2022 - 12:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2829+ kez okundu.
 

Yılmaz’dan Yarıyıl Tatili Mesajı

Yılmaz’dan Yarıyıl Tatili Mesajı
  Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Süleyman Hilmi Yılmaz, dün başlayan yarıyıl tatili ile ilgili bir mesaj yayımladı.  Mesajında öğrencilere, velilere ve öğretmenlere seslenen Yılmaz, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar ve iyi tatiller temennisinde bulundu. Kamu Sen İl Temsilcisi Yılmaz yayımladığı mesajında, “Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte yoğun bir yarıyıl geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, kıymetli velilerimizin 15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirmelerini temenni ediyorum. Sevgili öğrenciler, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun. Değerli öğretmenler, çocuklarda var olan cevherleri ortaya çıkarıyor ve hassasiyetle işliyorsunuz. Memleketin her noktasındaki çocuklara, gençlere Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin, ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin, fedakarlıklarınızın payı çok büyüktür. Sürekli değişen dünyada ve pek çok yeniliğe imza atılan eğitim sistemimizde sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi ihmal etmeyeceğinize de inanıyorum. Kıymetli veliler, çocuklarınızı sadece dönem veya yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Çocuklarımızın ikinci dönemde daha da başarılı olmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.” ifadeleri yer aldı.
Yılmaz’dan Yarıyıl Tatili Mesajı

 

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Süleyman Hilmi Yılmaz, dün başlayan yarıyıl tatili ile ilgili bir mesaj yayımladı.  Mesajında öğrencilere, velilere ve öğretmenlere seslenen Yılmaz, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar ve iyi tatiller temennisinde bulundu.

Kamu Sen İl Temsilcisi Yılmaz yayımladığı mesajında, “Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte yoğun bir yarıyıl geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, kıymetli velilerimizin 15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirmelerini temenni ediyorum.

Sevgili öğrenciler, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun.

Değerli öğretmenler, çocuklarda var olan cevherleri ortaya çıkarıyor ve hassasiyetle işliyorsunuz. Memleketin her noktasındaki çocuklara, gençlere Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin, ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin, fedakarlıklarınızın payı çok büyüktür. Sürekli değişen dünyada ve pek çok yeniliğe imza atılan eğitim sistemimizde sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi ihmal etmeyeceğinize de inanıyorum.

Kıymetli veliler, çocuklarınızı sadece dönem veya yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Çocuklarımızın ikinci dönemde daha da başarılı olmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.