YETKİLİLER BU SESE KULAK VERİN

20.12.2020 - 17:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2653+ kez okundu.
 

YETKİLİLER BU SESE KULAK VERİN

AK PARTİLİ BAŞKAN'DAN TALAŞ KOKUSU İSYANI
AK Parti Isparta Merkez İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı İş adamı Hüda Balcı Isparta talaş kokuyor diye ilginç bir konuyu sosyal medya paylaşım sitesinden duyurdu. AK Parti merkez ilçe Yerel yönetimler Başkanı İş adamı Hüda Balcı'nın sosyal medyadaki işte o paylaşımı; 'Ispartadaki sis ve talaş kokusunun sebebi orma firmasının filtrelerinden kaynaklaniyor daha öncede yapılmiş bişey Isparta halkının canı bu kadar ucuz degil  bildigin zehirleniyoruz!!! Evimim orma’ya uzak  olduğu halde  talaş kokusu buraya kadar geliyor   Orma ya ciddi ceza yaptırımı uygulanması lazım 181 i arayarak bu durumu bildirebilirsiniz' Dedi. AK Parti merkez ilçe Yerel yönetimler Başkanı İş adamı Hüda Balcı'nın sosyal medyadaki o paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi.
AK PARTİLİ BAŞKAN'DAN TALAŞ KOKUSU İSYANI

AK Parti Isparta Merkez İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı İş adamı Hüda Balcı Isparta talaş kokuyor diye ilginç bir konuyu sosyal medya paylaşım sitesinden duyurdu.

AK Parti merkez ilçe Yerel yönetimler Başkanı İş adamı Hüda Balcı'nın sosyal medyadaki işte o paylaşımı; 'Ispartadaki sis ve talaş kokusunun sebebi orma firmasının filtrelerinden kaynaklaniyor daha öncede yapılmiş bişey Isparta halkının canı bu kadar ucuz degil  bildigin zehirleniyoruz!!! Evimim orma’ya uzak  olduğu halde  talaş kokusu buraya kadar geliyor   Orma ya ciddi ceza yaptırımı uygulanması lazım 181 i arayarak bu durumu bildirebilirsiniz' Dedi. AK Parti merkez ilçe Yerel yönetimler Başkanı İş adamı Hüda Balcı'nın sosyal medyadaki o paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.