YENİ OTOGARI YAPMAYALIM MI?

GÜNDEM 11.11.2020 - 23:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1625+ kez okundu.
 

YENİ OTOGARI YAPMAYALIM MI?

YENİ OTOGARI YAPMAYALIM MI?
MECLİS ÜYELERİNE SİTEM ETTİ YENİ OTOGARI YAPMAYALIM MI? Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2021 bütçesine evet oyu vermeyen MHP ve İYİ Parti üyelere sitem etti. Bütçeyi rakam rakam şeffaf bir şekilde meclise sunduklarını, daire müdürlerine brifing verdirdiğini anlatan Başdeğirmen, “bu kadar şeffaf bir bilgilendirme ve açıklamaya rağmen kabul oyu vermemeniz beni üzdü. Yatırımlarımızı tek tek açıkladık. Yeni otogarı yapmayalım mı, enerji santralini yapmayalım mı, alt geçit yapmayalım mı, ITKM yapmayalım mı, Huzurevi yapmayalım mı? Ne  yapacağız. ‘Isparta için faydalı işin arkasındayız’ demeyin bir daha” diye konuştu.
YENİ OTOGARI YAPMAYALIM MI?

MECLİS ÜYELERİNE SİTEM ETTİ

YENİ OTOGARI YAPMAYALIM MI?

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2021 bütçesine evet oyu vermeyen MHP ve İYİ Parti üyelere sitem etti. Bütçeyi rakam rakam şeffaf bir şekilde meclise sunduklarını, daire müdürlerine brifing verdirdiğini anlatan Başdeğirmen, “bu kadar şeffaf bir bilgilendirme ve açıklamaya rağmen kabul oyu vermemeniz beni üzdü. Yatırımlarımızı tek tek açıkladık.

Yeni otogarı yapmayalım mı, enerji santralini yapmayalım mı, alt geçit yapmayalım mı, ITKM yapmayalım mı, Huzurevi yapmayalım mı? Ne  yapacağız. ‘Isparta için faydalı işin arkasındayız’ demeyin bir daha” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.