YENİ BAŞKANI BEKLEYEN SORUNLAR

GÜNDEM 03.04.2019 - 16:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1785+ kez okundu.
 

YENİ BAŞKANI BEKLEYEN SORUNLAR

YENİ BAŞKANI BEKLEYEN SORUNLAR
Müteahhit firmaların tasfiye hakkından faydalanarak yarıda kalan Yeni Terminal Projesi ve Etnografya Ek Müze Projesi ile bitirilmesi 10 yıl geciken Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi.   Yeni Belediye Başkanı Başdeğirmen’i bekleyen bir çok sorun bulunuyor. Yarım kalan Yeni Terminal  Projesi ile ek müze inşaatı Başdeğirmen’in kucağında kaldı. Müteahhit firma tasfiye hakkından faydalandığı için 2 iki projede de ikmal ihalesine çıkılacak. Başdeğirmen’i bekleyen en önemli sorun ise Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi. 1 yıl içinde ITKM’yi açma sözü veren Başdeğirmen’in 10 yıldır geciken bu yaşam merkezini hizmete açması bekleniyor.  
YENİ BAŞKANI BEKLEYEN SORUNLAR

Müteahhit firmaların tasfiye hakkından faydalanarak yarıda kalan Yeni Terminal Projesi ve Etnografya Ek Müze Projesi ile bitirilmesi 10 yıl geciken Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi.

 

Yeni Belediye Başkanı Başdeğirmen’i bekleyen bir çok sorun bulunuyor. Yarım kalan Yeni Terminal  Projesi ile ek müze inşaatı Başdeğirmen’in kucağında kaldı. Müteahhit firma tasfiye hakkından faydalandığı için 2 iki projede de ikmal ihalesine çıkılacak. Başdeğirmen’i bekleyen en önemli sorun ise Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi. 1 yıl içinde ITKM’yi açma sözü veren Başdeğirmen’in 10 yıldır geciken bu yaşam merkezini hizmete açması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.