Yem İtme Robotu seri üretime geçildi

GÜNDEM 03.04.2022 - 21:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2296+ kez okundu.
 

Yem İtme Robotu seri üretime geçildi

Yem İtme Robotu seri üretime geçildi
Isparta’nın en yenilikçi teknoloji firması olan I-Tech Robotik Otomasyon firmasının ürettiği, dünyada sayılı firmanın ürettiği yerli Yem İtme Robotu olan I-BOLD ile 8 Mart 2022 de düzenlenen Konya Tarım Fuarına katılarak yoğun ilgi görmüştü. Ardından firma bu ürün ile 31 Mart 2022’de Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Bilimfest’e de katılarak müşteri portföyünü genişletmeyi başarmıştır. Aynı zamanda robot ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının (BAKA) düzenlediği, 77 milyon TL bütçeye sahip, 33 projenin açılış töreninde Isparta'da Kültür Merkezinde tanıtılarak büyük beğeni toplamıştır. Açılış törenine gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da robot ile ilgili bilgiler alarak beğenilerini ve fikirlerini dile getirmiştir. Yenilikçi ve teknolojik yönleriyle ve ayrıca uygun maliyetiyle yoğun ilgi gören Yem İtme Robotu için seri üretime geçilerek hayvancılık alanında yaşanan sorunlara çözüm olunması hedeflenmiştir. I-BOLD Yem İtme Robotunun yanı sıra, I-MOM Buzağı Besleme Robotu ve Yem Karma-Dağıtma Robotu gibi tamamı yerli ve milli olan projeler de mevcuttur. Ar-Ge si tamamlanan bu robotlar için de seri üretime geçilmiştir
Yem İtme Robotu seri üretime geçildi

Isparta’nın en yenilikçi teknoloji firması olan I-Tech Robotik Otomasyon firmasının ürettiği, dünyada sayılı firmanın ürettiği yerli Yem İtme Robotu olan I-BOLD ile 8 Mart 2022 de düzenlenen Konya Tarım Fuarına katılarak yoğun ilgi görmüştü. Ardından firma bu ürün ile 31 Mart 2022’de Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Bilimfest’e de katılarak müşteri portföyünü genişletmeyi başarmıştır. Aynı zamanda robot ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının (BAKA) düzenlediği, 77 milyon TL bütçeye sahip, 33 projenin açılış töreninde Isparta'da Kültür Merkezinde tanıtılarak büyük beğeni toplamıştır. Açılış törenine gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da robot ile ilgili bilgiler alarak beğenilerini ve fikirlerini dile getirmiştir.

Yenilikçi ve teknolojik yönleriyle ve ayrıca uygun maliyetiyle yoğun ilgi gören Yem İtme Robotu için seri üretime geçilerek hayvancılık alanında yaşanan sorunlara çözüm olunması hedeflenmiştir. I-BOLD Yem İtme Robotunun yanı sıra, I-MOM Buzağı Besleme Robotu ve Yem Karma-Dağıtma Robotu gibi tamamı yerli ve milli olan projeler de mevcuttur. Ar-Ge si tamamlanan bu robotlar için de seri üretime geçilmiştir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.