Yedişehitler Ortaokulu’ndaki 23 Nisan kutlamalarında rezalet

GÜNDEM 23.04.2022 - 14:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3160+ kez okundu.
 

Yedişehitler Ortaokulu’ndaki 23 Nisan kutlamalarında rezalet

Yedişehitler Ortaokulu’ndaki 23 Nisan kutlamalarında rezalet
Dünyada sadece ülkemizde kutlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen Yedişehitler Ortaokulu öğrencileri okul idaresinin sorumsuzluğu yüzünden bunu yaşayamadı.   İki yıldır pandemi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşayamayan çocuklar bu yıl ilk kez okullarda ve kutlama alanlarında bu coşkuyu yaşamak için bir araya geldi. Bunlardan birisi de Isparta’nın en eski ortaöğretim kurumlarından olan Yedişehitler Ortaokuluydu. Okulun çeşitli sınıflarından daha önce seçilen öğrenciler günler öncesinden özenle hazırlandıkları kutlamalar için sabahın erken saatinden itibaren büyük bir heyecan içinde aileleriyle birlikte okul bahçesini doldurdu, Birbirinden güzel 23 Nisan kıyafetleri ile gösterilerine başlayan öğrenciler ve aileleri büyük bir şaşkınlık yaşadılar. SES CİHAZI ÇALIŞTIRILAMADI… Yedişehitler Ortaokulu öğrencilerinin gösterileri sırasında ses cihazının çalışmaması ve bu nedenle müziğin dışarıya verilememesi gösteri yapmak için heyecanla bekleyen öğrencilerin  hevesini kursağında bıraktı. Yaşanan bu sorumsuzluğa başta Okul Müdürü Cevdet Şenol ve diğer okul idaresinin duyarsız kalışı hem çocukları hem de ailelerini üzerken böylesi mutlu bir günde mutsuz olan çocukların bu durumu herkesi derinden üzdü. ÖĞRENCİ VELİLERİ ARABADAN MÜZİK SESİ İLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTILAR… Bu arada ses cihazının çalışmaması ve bu yüzden de çocukların müzik yayını olmadığı için oynayamadığını gören bir öğrenci velisi de özel aracını okulun bahçesine getirerek hoparlörden müziğin sesini açarak en azından Anasınıfı öğrencilerinin 23 Nisan coşkusunu yaşamasına yardımcı olmak istedi. Araçtan verilen müzik sesi yardımı ile coşku yaşamaya ve yaşatmaya çalışan Anasınıfı öğrencileri ellerinden geldiğince bunu yapmaya çalıştılar. Tüm bunlar yaşanırken okul idaresinin soruna çözüm bulmak yerine sessiz kalması ve olup bitenler karşısında hiçbir şey yapmaması da velileri daha da kızdırdı. BU NE BİÇİM SORUMSUZLUK ? Yedişehitler Ortaokulu öğrencileri velileri de bu duruma büyük tepki göstererek, “Bu ne biçim kutlama ne biçim okul idaresi? İnsan bu ses cihazının provasını önceden yapar da hiç olmazsa çocuklar böylesi mutlu günlerinde bu bayram coşkusunu doyasıya yaşarlardı. Doğrusu çok üzüldük, bizden daha çok çocuklarımız üzüldü. Böyle olmamalıydı” şeklinde görüş belirttiler. “NEREYE ŞİKAYET EDERSENİZ EDİN” Bu arada yaşanan sıkıntıyla ilgili sitemini belirtmek için Okul Müdürü Cevdet Şenol’un yanına giden bir öğrenci velisi ise Okul Müdürünün, “Nereye gidersen git, nereye şikayet edersen et” şeklindeki tepkisiyle karşılaştı. Yaşanan  bu sorumsuzluk karşısında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün nasıl bir işlem yapacağı merakla bekleniyor. 
Yedişehitler Ortaokulu’ndaki 23 Nisan kutlamalarında rezalet

Dünyada sadece ülkemizde kutlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen Yedişehitler Ortaokulu öğrencileri okul idaresinin sorumsuzluğu yüzünden bunu yaşayamadı.

 

İki yıldır pandemi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşayamayan çocuklar bu yıl ilk kez okullarda ve kutlama alanlarında bu coşkuyu yaşamak için bir araya geldi. Bunlardan birisi de Isparta’nın en eski ortaöğretim kurumlarından olan Yedişehitler Ortaokuluydu. Okulun çeşitli sınıflarından daha önce seçilen öğrenciler günler öncesinden özenle hazırlandıkları kutlamalar için sabahın erken saatinden itibaren büyük bir heyecan içinde aileleriyle birlikte okul bahçesini doldurdu, Birbirinden güzel 23 Nisan kıyafetleri ile gösterilerine başlayan öğrenciler ve aileleri büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

SES CİHAZI ÇALIŞTIRILAMADI…

Yedişehitler Ortaokulu öğrencilerinin gösterileri sırasında ses cihazının çalışmaması ve bu nedenle müziğin dışarıya verilememesi gösteri yapmak için heyecanla bekleyen öğrencilerin  hevesini kursağında bıraktı. Yaşanan bu sorumsuzluğa başta Okul Müdürü Cevdet Şenol ve diğer okul idaresinin duyarsız kalışı hem çocukları hem de ailelerini üzerken böylesi mutlu bir günde mutsuz olan çocukların bu durumu herkesi derinden üzdü.

ÖĞRENCİ VELİLERİ ARABADAN

MÜZİK SESİ İLE YARDIMCI

OLMAYA ÇALIŞTILAR…

Bu arada ses cihazının çalışmaması ve bu yüzden de çocukların müzik yayını olmadığı için oynayamadığını gören bir öğrenci velisi de özel aracını okulun bahçesine getirerek hoparlörden müziğin sesini açarak en azından Anasınıfı öğrencilerinin 23 Nisan coşkusunu yaşamasına yardımcı olmak istedi. Araçtan verilen müzik sesi yardımı ile coşku yaşamaya ve yaşatmaya çalışan Anasınıfı öğrencileri ellerinden geldiğince bunu yapmaya çalıştılar. Tüm bunlar yaşanırken okul idaresinin soruna çözüm bulmak yerine sessiz kalması ve olup bitenler karşısında hiçbir şey yapmaması da velileri daha da kızdırdı.

BU NE BİÇİM SORUMSUZLUK ?

Yedişehitler Ortaokulu öğrencileri velileri de bu duruma büyük tepki göstererek, “Bu ne biçim kutlama ne biçim okul idaresi? İnsan bu ses cihazının provasını önceden yapar da hiç olmazsa çocuklar böylesi mutlu günlerinde bu bayram coşkusunu doyasıya yaşarlardı. Doğrusu çok üzüldük, bizden daha çok çocuklarımız üzüldü. Böyle olmamalıydı” şeklinde görüş belirttiler.

“NEREYE ŞİKAYET

EDERSENİZ EDİN”

Bu arada yaşanan sıkıntıyla ilgili sitemini belirtmek için Okul Müdürü Cevdet Şenol’un yanına giden bir öğrenci velisi ise Okul Müdürünün, “Nereye gidersen git, nereye şikayet edersen et” şeklindeki tepkisiyle karşılaştı.

Yaşanan  bu sorumsuzluk karşısında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün nasıl bir işlem yapacağı merakla bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.