YAŞLILARIMIZIN İHTİYAÇLARINI BİZ KARŞILIYORUZ SİZ KÖYE GELMEYİN

04.04.2020 - 14:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2543+ kez okundu.
 

YAŞLILARIMIZIN İHTİYAÇLARINI BİZ KARŞILIYORUZ SİZ KÖYE GELMEYİN

Muhtardan Köye Gelmeyin Çağrısında bulundu
Muhtardan Köye Gelmeyin Çağrısında bulundu Yaşlılarımızın İhtiyaçalrını Biz Karşılıyoruz dedi. Keçiborlu İlçesine Bağlı Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin, Anne ve Babalarınızla biz ilgileniyoruz. Şu kritik süreçte Köyümüze gelmeyin çağrısında bulundu. Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin; Bütün dünyayı etkileyen koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını ile ülke genelinde başlatılan mücadelede muhtarların da gece gündüz demeden vatandaşları bilgilendirdiğini, bunun yanında köy ve mahallelerde bulunan 60 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyerek onlara yardımcı olmak ve sağlıklarını korumak için gayret sarf ettiklerini söyledi. Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin’in sosyal medya hesabından Önemli Duyuru başlığı adı altında paylaştığı işte o mesaj ÖNEMLİ DUYURU Çok değerli Köylülerimiz. Bilindiği üzere ülkemizde salgın hastalık nedeniyle illerimizde giriş çıkışlarda kısıtlama yapılmıştır. Sizlerden ricamız köyümüzde ikamet etmiyorsanız bi gezip gelelim diye yaptığınız geliş gidişlerinizi iptal etmenizdir. Anne Babanız Köyümüzde ikamet ediyor olabilir. Biz onlara gayet iyi bakıyoruz. Şu kritik dönemde lütfen Köyümüze giriş çıkışlarınızı iptal edin(Isparta ili dahil). Yaşlı nüfusumuz çok fazla. Onlara bir zarar gelmesini biz istemiyoruz eminim sizlerde istemezsiniz. Bir müddet gelmemeniz köyümüz için en doğrusu olacaktır. Herhangi bir ihtiyaçta gece gündüz bana ulaşıldığında herkesin yardımına koşuyoruz. LÜTFEN BU UYARIYI DİKKATE ALIN. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
Muhtardan Köye Gelmeyin Çağrısında bulundu

Muhtardan Köye Gelmeyin Çağrısında bulundu Yaşlılarımızın İhtiyaçalrını Biz Karşılıyoruz dedi.

Keçiborlu İlçesine Bağlı Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin, Anne ve Babalarınızla biz ilgileniyoruz. Şu kritik süreçte Köyümüze gelmeyin çağrısında bulundu.

Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin; Bütün dünyayı etkileyen koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını ile ülke genelinde başlatılan mücadelede muhtarların da gece gündüz demeden vatandaşları bilgilendirdiğini, bunun yanında köy ve mahallelerde bulunan 60 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyerek onlara yardımcı olmak ve sağlıklarını korumak için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin’in sosyal medya hesabından Önemli Duyuru başlığı adı altında paylaştığı işte o mesaj

ÖNEMLİ DUYURU

Çok değerli Köylülerimiz. Bilindiği üzere ülkemizde salgın hastalık nedeniyle illerimizde giriş çıkışlarda kısıtlama yapılmıştır. Sizlerden ricamız köyümüzde ikamet etmiyorsanız bi gezip gelelim diye yaptığınız geliş gidişlerinizi iptal etmenizdir. Anne Babanız Köyümüzde ikamet ediyor olabilir. Biz onlara gayet iyi bakıyoruz. Şu kritik dönemde lütfen Köyümüze giriş çıkışlarınızı iptal edin(Isparta ili dahil). Yaşlı nüfusumuz çok fazla. Onlara bir zarar gelmesini biz istemiyoruz eminim sizlerde istemezsiniz. Bir müddet gelmemeniz köyümüz için en doğrusu olacaktır. Herhangi bir ihtiyaçta gece gündüz bana ulaşıldığında herkesin yardımına koşuyoruz.

LÜTFEN BU UYARIYI DİKKATE ALIN. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.