YARI FİNALDEYİZ

GÜNDEM 10.05.2021 - 18:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1749+ kez okundu.
 

YARI FİNALDEYİZ

YARI FİNALDEYİZ
 Ispartaspor, play off müsabakalarında dün deplasmanda karşılaştığı Mersin İçel İdmanyurduspor ile 2-2 berabere kaldı. Ekibimiz bu skorla bir üst tura yükseldi. Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor ile İçel İdmanyurduspor dün saat 16:00’da Mersin Arena Stadyumu’nda gerçekleşti. İçel İdmanyurduspor ile Isparta 32 Spor arasında olan TFF 3. Lig 3. Grup çeyrek final rövanş karşılaşması sonucu gülen taraf Ispartaspor oldu. İLK GOL İDMANYURDUNDAN İdmanyurduspor 12’nci dakika Furkan Güneş’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu dakikadan sonra ataklar gerçekleştirse de ilk yarıda istediğini sonuca bir türlü ulaşamadı. PENALTI KAÇIRDIK, 20 DAKİKA SONRA GOLÜ BULDUK İkinci yarıya hızlı başlayan Ispartaspor dakikalar 52’yi gösterdiğinde penaltı kazandı. Topun başına geçen Serdar Ümit ne yazık ki meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı. Mutlak gol pozisyonundan yararlanamayan ekibimiz bu dakikadan sonra ataklarını artırdı ve dakikalar 72’yi gösterdiğinde durumu eşitledi. Temsilcimize beraberliği getiren golü 72’nci dakika da Emir Kaan kaydetti. 82’DE ÖNE GEÇTİLER Dakikalar 82’yi gösterdiğinde ise ev sahibi takımın önemli oyuncularından Emrullah Yıldırım takımını 2-1 öne geçirdi. 90+1’DE DURUMU EŞİTLEDİK Ispartaspor’un yıldız oyuncusu Kerem Pala dakikalar 90+1’i gösterdiğinde takımının 2. Golünü attı. Durum 2-2’ye geldi.  Müsabaka bu sonuçla tamamlandı ve Ispartaspor yarı finale yükseldi.
YARI FİNALDEYİZ

 Ispartaspor, play off müsabakalarında dün deplasmanda karşılaştığı Mersin İçel İdmanyurduspor ile 2-2 berabere kaldı. Ekibimiz bu skorla bir üst tura yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor ile İçel İdmanyurduspor dün saat 16:00’da Mersin Arena Stadyumu’nda gerçekleşti. İçel İdmanyurduspor ile Isparta 32 Spor arasında olan TFF 3. Lig 3. Grup çeyrek final rövanş karşılaşması sonucu gülen taraf Ispartaspor oldu.

İLK GOL İDMANYURDUNDAN

İdmanyurduspor 12’nci dakika Furkan Güneş’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu dakikadan sonra ataklar gerçekleştirse de ilk yarıda istediğini sonuca bir türlü ulaşamadı.

PENALTI KAÇIRDIK, 20 DAKİKA SONRA GOLÜ BULDUK

İkinci yarıya hızlı başlayan Ispartaspor dakikalar 52’yi gösterdiğinde penaltı kazandı. Topun başına geçen Serdar Ümit ne yazık ki meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı. Mutlak gol pozisyonundan yararlanamayan ekibimiz bu dakikadan sonra ataklarını artırdı ve dakikalar 72’yi gösterdiğinde durumu eşitledi. Temsilcimize beraberliği getiren golü 72’nci dakika da Emir Kaan kaydetti.

82’DE ÖNE GEÇTİLER

Dakikalar 82’yi gösterdiğinde ise ev sahibi takımın önemli oyuncularından Emrullah Yıldırım takımını 2-1 öne geçirdi.

90+1’DE DURUMU EŞİTLEDİK

Ispartaspor’un yıldız oyuncusu Kerem Pala dakikalar 90+1’i gösterdiğinde takımının 2. Golünü attı. Durum 2-2’ye geldi.  Müsabaka bu sonuçla tamamlandı ve Ispartaspor yarı finale yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.