Yapılandırmada 2.taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona erecek

GÜNDEM 29.11.2021 - 20:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1479+ kez okundu.
 

Yapılandırmada 2.taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona erecek

Yapılandırmada 2.taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona erecek
  Isparta Belediyesi, 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitinin ödeme süresinin 30 Kasım 2021 Salı günü sona ereceğini vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini yarın mesai bitimine kadar veznelerden, saat 23.59’a kadar ise internet üzerinden yapabileceklerini bildirdi. Isparta Belediyesinden yapılan açıklamada; “Yapılandırmadan yararlanan vatandaşların, kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edilebilmesi için ikinci taksitin de süresinde ve tam olarak ödenmesi gerekmektedir. Mükelleflerin, taksitli ödeme seçeneğini tercih etmiş olması durumunda, ilk taksitin süresinde ödenmesi şartıyla, kalan taksitlerin tamamının ikinci taksit ödeme süresi içinde (1-30 Kasım 2021) ödenmesi durumunda; Borcunu peşin ödeme seçeneğini tercih ederek yapılandıran ancak ödeme süresini kaçıran mükelleflerimiz, süresinde ödenmeyen veya eksik ödenen tutarı geç ödeme zammı ile birlikte 30 Kasım 2021 tarihine kadar ödemeleri halinde yapılandırma hükümlerinden yararlanabileceklerdir. Ödemelerinizi; Mobil uygulama, anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, E-Belediye uygulaması ve belediye vezneleri aracılığıyla, 30 Kasım 2021 Salı günü saat 17.30’a kadar Belediye Veznelerini, 23.59’a kadar da internet aracılığıyla e-belediye üzerinden ödeme yapabileceklerdir” denildi.
Yapılandırmada 2.taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona erecek

 

Isparta Belediyesi, 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitinin ödeme süresinin 30 Kasım 2021 Salı günü sona ereceğini vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini yarın mesai bitimine kadar veznelerden, saat 23.59’a kadar ise internet üzerinden yapabileceklerini bildirdi.

Isparta Belediyesinden yapılan açıklamada;

“Yapılandırmadan yararlanan vatandaşların, kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edilebilmesi için ikinci taksitin de süresinde ve tam olarak ödenmesi gerekmektedir.

Mükelleflerin, taksitli ödeme seçeneğini tercih etmiş olması durumunda, ilk taksitin süresinde ödenmesi şartıyla, kalan taksitlerin tamamının ikinci taksit ödeme süresi içinde (1-30 Kasım 2021) ödenmesi durumunda;

Borcunu peşin ödeme seçeneğini tercih ederek yapılandıran ancak ödeme süresini kaçıran mükelleflerimiz, süresinde ödenmeyen veya eksik ödenen tutarı geç ödeme zammı ile birlikte 30 Kasım 2021 tarihine kadar ödemeleri halinde yapılandırma hükümlerinden yararlanabileceklerdir.

Ödemelerinizi; Mobil uygulama, anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, E-Belediye uygulaması ve belediye vezneleri aracılığıyla, 30 Kasım 2021 Salı günü saat 17.30’a kadar Belediye Veznelerini, 23.59’a kadar da internet aracılığıyla e-belediye üzerinden ödeme yapabileceklerdir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.