Yaparsa Tevfik başkan yapar

GÜNDEM 20.06.2019 - 15:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2419+ kez okundu.
 

Yaparsa Tevfik başkan yapar

Yaparsa Tevfik başkan yapar
31 Mart yerel seçimlerimden önceye ilçeye doğalgaz sözü veren Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel’in desteğiyle EPDK’dan doğalgaz iznini yine seçimler öncesi almıştı. Bu kapsamda Atabey’de doğalgaz çalışması başladı. Doğalgaz dağıtım firması Torosgaz Atabey ilçesinde dağıtım için ilk somut adımı attı. Gerekli çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalarla Atabey temiz ve ekonomik yakıt olan doğalgaza kavuşacak. Seçimden önce ‘yapamaz, getiremez’ diyenlere rağmen Atabey’e doğalgazı kazandıran Belediye Başkanı Atasoy’a ilçe sakinleri teşekkür ederek, “Yaparsa Tevfik başkan yapar” dediler.  
Yaparsa Tevfik başkan yapar

31 Mart yerel seçimlerimden önceye ilçeye doğalgaz sözü veren Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel’in desteğiyle EPDK’dan doğalgaz iznini yine seçimler öncesi almıştı. Bu kapsamda Atabey’de doğalgaz çalışması başladı.

Doğalgaz dağıtım firması Torosgaz Atabey ilçesinde dağıtım için ilk somut adımı attı. Gerekli çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalarla Atabey temiz ve ekonomik yakıt olan doğalgaza kavuşacak. Seçimden önce ‘yapamaz, getiremez’ diyenlere rağmen Atabey’e doğalgazı kazandıran Belediye Başkanı Atasoy’a ilçe sakinleri teşekkür ederek, “Yaparsa Tevfik başkan yapar” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.