Yalvaç’ta vakumlu süpürge aracı hizmette

GÜNDEM 06.04.2020 - 12:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2204+ kez okundu.
 

Yalvaç’ta vakumlu süpürge aracı hizmette

Yalvaç’ta vakumlu süpürge aracı hizmette
  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Isparta ziyaretinde, Yalvaç ilçesine vakumlu süpürge sözü vermişti. Bakan kurumun o sözü yerine getirildi. Vakumlu süpürge Yalvaç ilçesine kazandırıldı.   Kente getirilen vakumlu süpürge, özellikle Yalvaç’ta korona virüsü tehlikesinin ortadan kaldırılması için kullanılacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Bakan Kurum’a teşekkür etti. Tütüncü, “Bilindiği üzere sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Isparta’yı ziyaret etmişti kendisi Yalvaç’a vakumlu süpürge aracının hibe emrini verdi bununla birlikte 200 adet konteynır hibesi verildi.  Biz buna ilişkin her zaman Cumhurbaşkanımızın resmi protokolü bürokrasiyi bir türlü aşamadık birçok belediye kısa sürede almasına rağmen Yalvaç Belediyesi olarak bugün nasip oldu ve vakumlu süpürgemizi hemen Yalvaçlının hizmetine sunduk. Gecikmelide olsa bize hibede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a  teşekkürü bir borç biliriz.”     
Yalvaç’ta vakumlu süpürge aracı hizmette

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Isparta ziyaretinde, Yalvaç ilçesine vakumlu süpürge sözü vermişti. Bakan kurumun o sözü yerine getirildi. Vakumlu süpürge Yalvaç ilçesine kazandırıldı.

 

Kente getirilen vakumlu süpürge, özellikle Yalvaç’ta korona virüsü tehlikesinin ortadan kaldırılması için kullanılacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Bakan Kurum’a teşekkür etti. Tütüncü, “Bilindiği üzere sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Isparta’yı ziyaret etmişti kendisi Yalvaç’a vakumlu süpürge aracının hibe emrini verdi bununla birlikte 200 adet konteynır hibesi verildi.  Biz buna ilişkin her zaman Cumhurbaşkanımızın resmi protokolü bürokrasiyi bir türlü aşamadık birçok belediye kısa sürede almasına rağmen Yalvaç Belediyesi olarak bugün nasip oldu ve vakumlu süpürgemizi hemen Yalvaçlının hizmetine sunduk. Gecikmelide olsa bize hibede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a  teşekkürü bir borç biliriz.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.