Yalvaç’ta Okullara Kar Engeli

EĞİTİM 21.01.2016 - 14:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2318+ kez okundu.
 

Yalvaç’ta Okullara Kar Engeli

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde dün akşam başlayan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Yalvaç'ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimi geçerken, köylerde ise yağışın daha etkili olduğu belirtildi. Kar yağışı ilçede yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Kaymakam Ahmet Süheyl İçer, bugün İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Kaya ile yaptığı görüşmenin ardından kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim alan öğrencilerin ilçe merkezine ulaşımının zor olacağı düşüncesiyle, taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verilmesine karar verdi.
Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde dün akşam başlayan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Yalvaç'ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimi geçerken, köylerde ise yağışın daha etkili olduğu belirtildi. Kar yağışı ilçede yaşamı olumsuz yönde etkiliyor.

Kaymakam Ahmet Süheyl İçer, bugün İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Kaya ile yaptığı görüşmenin ardından kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim alan öğrencilerin ilçe merkezine ulaşımının zor olacağı düşüncesiyle, taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verilmesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.