Yalvaç'ta 6 Konsomatrise İşlem Yapıldı

ASAYİŞ 27.01.2016 - 18:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2425+ kez okundu.
 

Yalvaç'ta 6 Konsomatrise İşlem Yapıldı

Cumartesi günü Emniyet Yalvaç'ta 6 konsomatrise işlem yaptı.
Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre; "Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. Adli ve önleme araması yapılması amacıyla 23 Ocak 2016 Cumartesi günü 19:00 ile 23:00 saatleri arasında İlimiz, Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller ile yol uygulaması yapılmıştır. Yapılan uygulama neticesinde; 1-      Umuma açık yerlerde ve yapılan yol uygulaması neticesinde toplam 109 şahsın GBT sorgulaması yapılmıştır. Yapılan bu sorgulamalarda aranan şahsa rastlanılmamıştır. 2-      Umuma Açık İşyerleri kontrol edilmiş olup, yapılan bu kontrollerde 10 şahsa tütün ve tütün mamulleri kullanmaktan kabahatler kanununa göre işlem yapılmıştır. 3-      Kontrol edilen Umuma Açık İşyerlerinde konsomatrislik yaptığı anlaşılan 6 bayan şahsa işlem yapılmıştır. 4-      Bu işyerlerinde çalışan iki şahsın kimlik bildirimleri bulunmadığından dolayı işlem yapılmıştır. 5-      Yapılan yol uygulamasında 38 araç sorgulanmış olup, 3 araca (475) TL trafik para cezası uygulanmıştır.
Cumartesi günü Emniyet Yalvaç'ta 6 konsomatrise işlem yaptı.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre; "Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. Adli ve önleme araması yapılması amacıyla 23 Ocak 2016 Cumartesi günü 19:00 ile 23:00 saatleri arasında İlimiz, Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller ile yol uygulaması yapılmıştır.

Yapılan uygulama neticesinde;

1-      Umuma açık yerlerde ve yapılan yol uygulaması neticesinde toplam 109 şahsın GBT sorgulaması yapılmıştır. Yapılan bu sorgulamalarda aranan şahsa rastlanılmamıştır.

2-      Umuma Açık İşyerleri kontrol edilmiş olup, yapılan bu kontrollerde 10 şahsa tütün ve tütün mamulleri kullanmaktan kabahatler kanununa göre işlem yapılmıştır.

3-      Kontrol edilen Umuma Açık İşyerlerinde konsomatrislik yaptığı anlaşılan 6 bayan şahsa işlem yapılmıştır.

4-      Bu işyerlerinde çalışan iki şahsın kimlik bildirimleri bulunmadığından dolayı işlem yapılmıştır.

5-      Yapılan yol uygulamasında 38 araç sorgulanmış olup, 3 araca (475) TL trafik para cezası uygulanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.