Yalvaç doğalgazda sona yaklaşıyor

GÜNDEM 19.11.2019 - 10:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2654+ kez okundu.
 

Yalvaç doğalgazda sona yaklaşıyor

Yalvaç doğalgazda sona yaklaşıyor
Yalvaç Belediyesi tarafından kent genelindeki doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü açıklamalarda bulundu. Yalvaç’ın yüzde 85’inin doğal gaza kavuştuğunu ifade eden Başkan Tütüncü, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Başkan Tütüncü, kentin su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında da konuştu. Yalvaç Belediyesi tarafından kent genelindeki doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü açıklamalarda bulundu. Yalvaç’ın yüzde 85’inin doğal gaza kavuştuğunu ifade eden Başkan Tütüncü, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Tütüncü ayrıca kentin su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında da konuştu. Başkan Tütüncü “Doğalgaz çalışmaları yüzde 85 oranında tamamlandı tamirat çalışmalarımız devam etmekte vatandaşlarımız haklı olarak serzenişte bulunmakta tamiratların biraz daha kalıcı olması kalıcı asfalt dökülmesi noktasında bizde halkımızı bilgilendirmek istedik ve inşallah 2020 yılının bahar aylarında bürokrasi ve ihale işlemleri biterse Yalvaç’ımız 840 kilometre Su, Kanalizasyon ve Alt yapı projesiyle de tekrar şantiye alanına dönecek doğalgaz çalışmalarında nasıl temiz bir çevre sağladıysak tertemiz su çevreye en az zarar veren bir yalvaç olmanın azami gayretini göstermekteyiz. Vatandaşlarımızın biraz daha sabretmesini 15-20 gün içerisinde doğalgazda açılan tüm çukurların ve kaldırım düzenlemelerinin yapılacağını belirtmek isterim” dedi.    
Yalvaç doğalgazda sona yaklaşıyor

Yalvaç Belediyesi tarafından kent genelindeki doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü açıklamalarda bulundu. Yalvaç’ın yüzde 85’inin doğal gaza kavuştuğunu ifade eden Başkan Tütüncü, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Başkan Tütüncü, kentin su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında da konuştu.


Yalvaç Belediyesi tarafından kent genelindeki doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü açıklamalarda bulundu. Yalvaç’ın yüzde 85’inin doğal gaza kavuştuğunu ifade eden Başkan Tütüncü, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Tütüncü ayrıca kentin su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında da konuştu. Başkan Tütüncü “Doğalgaz çalışmaları yüzde 85 oranında tamamlandı tamirat çalışmalarımız devam etmekte vatandaşlarımız haklı olarak serzenişte bulunmakta tamiratların biraz daha kalıcı olması kalıcı asfalt dökülmesi noktasında bizde halkımızı bilgilendirmek istedik ve inşallah 2020 yılının bahar aylarında bürokrasi ve ihale işlemleri biterse Yalvaç’ımız 840 kilometre Su, Kanalizasyon ve Alt yapı projesiyle de tekrar şantiye alanına dönecek doğalgaz çalışmalarında nasıl temiz bir çevre sağladıysak tertemiz su çevreye en az zarar veren bir yalvaç olmanın azami gayretini göstermekteyiz. Vatandaşlarımızın biraz daha sabretmesini 15-20 gün içerisinde doğalgazda açılan tüm çukurların ve kaldırım düzenlemelerinin yapılacağını belirtmek isterim” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.