Yalvaç Belediyesinden temizlik seferberliği

GÜNDEM 03.05.2021 - 22:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1878+ kez okundu.
 

Yalvaç Belediyesinden temizlik seferberliği

Yalvaç Belediyesinden temizlik seferberliği
Yalvaç Belediyesi kapanma kararlarını fırsata çevirerek ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.   Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bahar aylarının gelmesiyle birlikte başlattığı peyzaj çalışmaları ve yabani otlarla mücadeleye aralıksız devam ederken, Yalvaç İtfaiyesi de kısıtlamalarla birlikte sokakların boş olmasından yararlanarak Yalvaç’ı sokak sokak yıkayarak temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Yalvaç Belediyesi temizlik ekipleri ise havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sinek larvalarıyla mücadele ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Özellikle sinek oluşumuna meyilli besihane, hayvan yaşam alanları ve sulak alanlar gece gündüz ilaçlanıyor. Aynı zamanda yoğun kullanım alanları da düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Belediyeden yapılan açıklamada “Genel kapsamlı temizlik çalışmaları özellikle kapanma döneminde yoğun bir şekilde devam edecek” denildi.
Yalvaç Belediyesinden temizlik seferberliği

Yalvaç Belediyesi kapanma kararlarını fırsata çevirerek ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.

 

Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bahar aylarının gelmesiyle birlikte başlattığı peyzaj çalışmaları ve yabani otlarla mücadeleye aralıksız devam ederken, Yalvaç İtfaiyesi de kısıtlamalarla birlikte sokakların boş olmasından yararlanarak Yalvaç’ı sokak sokak yıkayarak temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Yalvaç Belediyesi temizlik ekipleri ise havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sinek larvalarıyla mücadele ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Özellikle sinek oluşumuna meyilli besihane, hayvan yaşam alanları ve sulak alanlar gece gündüz ilaçlanıyor. Aynı zamanda yoğun kullanım alanları da düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Belediyeden yapılan açıklamada “Genel kapsamlı temizlik çalışmaları özellikle kapanma döneminde yoğun bir şekilde devam edecek” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.