Yağma Suçundan Aranıyordu, Tutuklandı

ASAYİŞ 19.01.2016 - 18:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2212+ kez okundu.
 

Yağma Suçundan Aranıyordu, Tutuklandı

4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan dolayı 4 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yürütülen bir soruşturma kapsamında ifade vermediğinden dolayı aranmakta olduğu anlaşılan M.K. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde Bahçelievler Mahallesinde bir ikamette bulunduğu bilgisi elde edilmesi üzerine bahsi geçen ikamete gidilerek ikamette bulunduğu anlaşılan şahıs yakalanmıştır. Hükümlü M.K. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.
4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan dolayı 4 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yürütülen bir soruşturma kapsamında ifade vermediğinden dolayı aranmakta olduğu anlaşılan M.K. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde Bahçelievler Mahallesinde bir ikamette bulunduğu bilgisi elde edilmesi üzerine bahsi geçen ikamete gidilerek ikamette bulunduğu anlaşılan şahıs yakalanmıştır.

Hükümlü M.K. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.