VERİLEN EMEK O KADAR GÜZELDİ Kİ, SONUNDA BU MUTLULUĞU YAŞADIK

GÜNDEM 25.05.2021 - 22:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2032+ kez okundu.
 

VERİLEN EMEK O KADAR GÜZELDİ Kİ, SONUNDA BU MUTLULUĞU YAŞADIK

VERİLEN EMEK O KADAR GÜZELDİ Kİ, SONUNDA BU MUTLULUĞU YAŞADIK
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün oynanan final maçının ardından sıcağı sıcağına elde edilen şampiyonluğu yorumladı. Yıllardır bu başarının özlemini çektiklerini belirten Başdeğirmen, “Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız o kadar güzel emek verdi ki, sonunda bu mutluluğu yaşadık.” dedi.   Yapılan fedakarlıkların altını çizen Başkan Başdeğirmen, “Bursa Yıldırım Spor ile oynadığımız final karşılaşmasında başarıya ulaşan taraf olduk. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yıllarca özlemini çektiğimiz bu güzel sonuç bizlere nasip oldu. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, takıma yardımcı olan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Hem futbolcularımız, hem yöneticilerimiz  hem de teknik heyetimiz o kadar çok emek verdiler ki, verilen emek o kadar güzeldi ki sonunda bu mutluluğu yaşadık. Yüce rabbime teşekkür ediyorum. Atakan başkan çok fedakarlık yaptı, çok emek verdi. Biz de onların emeklerine karşı destek verdik. Bugün bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah Ispartasporumuzun başarıları daim olur, hep daha ileriye gider. Centilmenlik kuralları çerçevesinde ülke futbolunda biz de söz sahibi olalım, şehrimizi en güzel şekilde ve en güzel yerlerde tanıtalım.” dedi.
VERİLEN EMEK O KADAR GÜZELDİ Kİ, SONUNDA BU MUTLULUĞU YAŞADIK

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün oynanan final maçının ardından sıcağı sıcağına elde edilen şampiyonluğu yorumladı. Yıllardır bu başarının özlemini çektiklerini belirten Başdeğirmen, “Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız o kadar güzel emek verdi ki, sonunda bu mutluluğu yaşadık.” dedi.

 

Yapılan fedakarlıkların altını çizen Başkan Başdeğirmen, “Bursa Yıldırım Spor ile oynadığımız final karşılaşmasında başarıya ulaşan taraf olduk. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yıllarca özlemini çektiğimiz bu güzel sonuç bizlere nasip oldu. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, takıma yardımcı olan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Hem futbolcularımız, hem yöneticilerimiz  hem de teknik heyetimiz o kadar çok emek verdiler ki, verilen emek o kadar güzeldi ki sonunda bu mutluluğu yaşadık. Yüce rabbime teşekkür ediyorum. Atakan başkan çok fedakarlık yaptı, çok emek verdi. Biz de onların emeklerine karşı destek verdik. Bugün bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah Ispartasporumuzun başarıları daim olur, hep daha ileriye gider. Centilmenlik kuralları çerçevesinde ülke futbolunda biz de söz sahibi olalım, şehrimizi en güzel şekilde ve en güzel yerlerde tanıtalım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.