Valilikten Koronavirüs Açıklaması

GÜNDEM 27.02.2020 - 10:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2356+ kez okundu.
 

Valilikten Koronavirüs Açıklaması

Valilikten Koronavirüs Açıklaması
Isparta Valiliği tarafından yapılan basın duyurusunda, corona virüs ile ilgili tüm tedbirlerin alındığı belirtildi. Valilikten yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; “İlimizde kamu, üniversite ve özel hastanelerimizde COVID-19 (Yeni Koronavirüs) şüphesi ile gözlem altında veya karantinada olan herhangi bir hastamız bulunmamaktadır. COVID-19 (Yeni Koronavirüs) virüsü ile ilgili İlimizde her türlü tedbir alınmış olup, halkımızın asılsız bilgilere itibar etmemesi, gereksiz endişelere kapılmaması ve Sağlık Bakanlığının resmi açıklamaları doğrultusunda hareket etmesi gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Valilikten Koronavirüs Açıklaması

Isparta Valiliği tarafından yapılan basın duyurusunda, corona virüs ile ilgili tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Valilikten yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; “İlimizde kamu, üniversite ve özel hastanelerimizde COVID-19 (Yeni Koronavirüs) şüphesi ile gözlem altında veya karantinada olan herhangi bir hastamız bulunmamaktadır.

COVID-19 (Yeni Koronavirüs) virüsü ile ilgili İlimizde her türlü tedbir alınmış olup, halkımızın asılsız bilgilere itibar etmemesi, gereksiz endişelere kapılmaması ve Sağlık Bakanlığının resmi açıklamaları doğrultusunda hareket etmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.