VALİ TARIM İŞÇİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

GÜNDEM 08.05.2021 - 02:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2506+ kez okundu.
 

VALİ TARIM İŞÇİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

VALİ TARIM İŞÇİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
VALİ TARIM İŞÇİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ İlimizin en önemli ekonomik faaliyetlerinden olan tarım sektörüne mevsimlik tarım işçilerinin katkısı oldukça büyük. Isparta’nın çeşitli yerlerinde çalışan binlerce tarım işçisinin daha nitelikli ve sağlıklı alanlarda barınmaları için her türlü imkan sağlanmaya çalışılıyor.  Bu kapsamda Vali Ömer Seymenoğlu da Senirkent Garip köyünde yaklaşık 2 Bin tarım işçisinin konakladığı alanı ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretinde vatandaşlara salgınla mücadele kapsamında bilgilendimelerde de bulunan Vali Seymenoğlu, iletilen taleplerle ilgili derhal çalışma yapılması talimatı verdi. Ardından Senirkent ilçe merkezinde Senirkent Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret eden Vali Seymenoğlu, Senirkentli hayırseverlerin talepleri üzerine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kooperatife hazırlatılan yardım çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırsever vatandaşlara ve kooperatif üyelerine teşekkür etti.
VALİ TARIM İŞÇİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

VALİ TARIM İŞÇİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

İlimizin en önemli ekonomik faaliyetlerinden olan tarım sektörüne mevsimlik tarım işçilerinin katkısı oldukça büyük. Isparta’nın çeşitli yerlerinde çalışan binlerce tarım işçisinin daha nitelikli ve sağlıklı alanlarda barınmaları için her türlü imkan sağlanmaya çalışılıyor.

 Bu kapsamda Vali Ömer Seymenoğlu da Senirkent Garip köyünde yaklaşık 2 Bin tarım işçisinin konakladığı alanı ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretinde vatandaşlara salgınla mücadele kapsamında bilgilendimelerde de bulunan Vali Seymenoğlu, iletilen taleplerle ilgili derhal çalışma yapılması talimatı verdi.

Ardından Senirkent ilçe merkezinde Senirkent Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret eden Vali Seymenoğlu, Senirkentli hayırseverlerin talepleri üzerine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kooperatife hazırlatılan yardım çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırsever vatandaşlara ve kooperatif üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.