VALİ SEYMENOĞLU'NDAN BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ZİYARET

GÜNDEM 08.09.2021 - 22:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1284+ kez okundu.
 

VALİ SEYMENOĞLU'NDAN BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ZİYARET

VALİ SEYMENOĞLU'NDAN BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ZİYARET
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Boğaziçi Kolejini ziyaret ederek eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  Boğaziçi Koleji Kurucu Temsilcisi Matematik Öğretmeni Okay Karaman ve yöneticiler tarafından karşılanan Vali Ömer Seymenoğlu, okulu gezdi. Okulun eğitim ve öğretim durumu ile ilgili Okay Karaman’dan bilgi alan, Vali Seymenoğlu  eğitimin önemine işaret etti. Boğaziçi Koleji Kurucu Temsilcisi Matematik Öğretmeni Okay Karaman  ise, ziyaretlerinden dolayı Vali Ömer Seymenoğlu’na teşekkür ederek, öğrencilere pandemi sürecinde de en iyi şekilde eğitim vermenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.
VALİ SEYMENOĞLU'NDAN BOĞAZİÇİ KOLEJİNE ZİYARET

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Boğaziçi Kolejini ziyaret ederek eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  Boğaziçi Koleji Kurucu Temsilcisi Matematik Öğretmeni Okay Karaman ve yöneticiler tarafından karşılanan Vali Ömer Seymenoğlu, okulu gezdi.

Okulun eğitim ve öğretim durumu ile ilgili Okay Karaman’dan bilgi alan, Vali Seymenoğlu  eğitimin önemine işaret etti. Boğaziçi Koleji Kurucu Temsilcisi Matematik Öğretmeni Okay Karaman  ise, ziyaretlerinden dolayı Vali Ömer Seymenoğlu’na teşekkür ederek, öğrencilere pandemi sürecinde de en iyi şekilde eğitim vermenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.