Vali Seymenoğlu KYK Yurdunda Kalan Misafirlere Moral Ziyaretinde Bulundu

GÜNDEM 23.03.2020 - 10:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1815+ kez okundu.
 

Vali Seymenoğlu KYK Yurdunda Kalan Misafirlere Moral Ziyaretinde Bulundu

Vali Seymenoğlu KYK Yurdunda Kalan Misafirlere Moral Ziyaretinde Bulundu
  Vali  Ömer Seymenoğlu Umre ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra ülkemize dönen ancak Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilimizde bulunan Isparta ve Murat Hüdavendigar  yurtlarında 14 süreyle misafir edilecek olan vatandaşları ziyaret etti, yurtta çalışan sağlık personeli ve diğer çalışanlarla bir süre görüştü.   Pencerelere çıkan vatandaşlar ile yurt bahçesinden selamlaşan Vali Seymenoğlu, “Sizlerden biraz sabır istiyoruz, burada misafirimizsiniz. Eksikliğini hissettiğiniz her konuda yetkililer aracılığıyla bizi bilgilendirin, bu süreci el birliği ile aşacağız” dedi.   Vali Ömer Seymenoğlu  yurtta görevli sağlık personeliyle de bir süre sohbet ederek “Burada en büyük fedakârlık sizlere düşüyor, herkes elinden geldiğince görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Sizler profesyonelsiniz. Sizlerin gayreti ve el birliği ile bu günleri geride bırakacağız. Yurtlarda kalan misafirlerimiz size emanet. Sizlere iletilen her türlü isteği bizler lojistik olarak anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizlerin de her hangi bir ihtiyacı olursa bizlere haber verin. Tekrar söylüyorum hep birlikte bunu atlatacağız.” dedi.   Vali Seymenoğlu ardında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde de incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Vali Seymenoğlu, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Seymenoğlu KYK Yurdunda Kalan Misafirlere Moral Ziyaretinde Bulundu

 

Vali  Ömer Seymenoğlu Umre ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra ülkemize dönen ancak Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilimizde bulunan Isparta ve Murat Hüdavendigar  yurtlarında 14 süreyle misafir edilecek olan vatandaşları ziyaret etti, yurtta çalışan sağlık personeli ve diğer çalışanlarla bir süre görüştü.

 

Pencerelere çıkan vatandaşlar ile yurt bahçesinden selamlaşan Vali Seymenoğlu, “Sizlerden biraz sabır istiyoruz, burada misafirimizsiniz. Eksikliğini hissettiğiniz her konuda yetkililer aracılığıyla bizi bilgilendirin, bu süreci el birliği ile aşacağız” dedi.

 

Vali Ömer Seymenoğlu  yurtta görevli sağlık personeliyle de bir süre sohbet ederek “Burada en büyük fedakârlık sizlere düşüyor, herkes elinden geldiğince görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Sizler profesyonelsiniz. Sizlerin gayreti ve el birliği ile bu günleri geride bırakacağız. Yurtlarda kalan misafirlerimiz size emanet. Sizlere iletilen her türlü isteği bizler lojistik olarak anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizlerin de her hangi bir ihtiyacı olursa bizlere haber verin. Tekrar söylüyorum hep birlikte bunu atlatacağız.” dedi.

 

Vali Seymenoğlu ardında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde de incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Vali Seymenoğlu, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.