Vali Seymenoğlu: Bu gecede gönül dünyamız aydınlanacaktır

GÜNDEM 08.05.2021 - 23:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1674+ kez okundu.
 

Vali Seymenoğlu: Bu gecede gönül dünyamız aydınlanacaktır

Vali Seymenoğlu: Bu gecede gönül dünyamız aydınlanacaktır
    Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu Kadir Gecesi nedeniyle yayınladığı mesajında, gecenin gönül dünyalarını aydınlatacağını ve manevi huzuru artıracağını ifade etti. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Seymenoğlu, Rahmet, mağfiret ve bereket dolu bir Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaştığımız bu günlerde, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşadıklarını söyledi. Vali Seymenloğu mesajında şu görüşler yer verdi:“Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla manevi bir iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu kutlu gecenin faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde, gönül dünyamızın aydınlanacağına ve manevi huzurumuzun artacağına inancımız sonsuzdur. Bu duygularla tüm halkımızın Kadir Gecesi’ni kutlar, bu mübarek gecenin ülkemize, şehrimize ve tüm İslam âlemine birlik, beraberlik, barış, sağlık, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ederim.”  
Vali Seymenoğlu: Bu gecede gönül dünyamız aydınlanacaktır

 

  Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu Kadir Gecesi nedeniyle yayınladığı mesajında, gecenin gönül dünyalarını aydınlatacağını ve manevi huzuru artıracağını ifade etti.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Seymenoğlu, Rahmet, mağfiret ve bereket dolu bir Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaştığımız bu günlerde, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Vali Seymenloğu mesajında şu görüşler yer verdi:“Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla manevi bir iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu kutlu gecenin faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde, gönül dünyamızın aydınlanacağına ve manevi huzurumuzun artacağına inancımız sonsuzdur.

Bu duygularla tüm halkımızın Kadir Gecesi’ni kutlar, bu mübarek gecenin ülkemize, şehrimize ve tüm İslam âlemine birlik, beraberlik, barış, sağlık, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.