VALİ ÖZKAN ZEHİRLENEN HASTALARI ZİYARET ETTİ

SAĞLIK 12.04.2015 - 15:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2926+ kez okundu.
 

VALİ ÖZKAN ZEHİRLENEN HASTALARI ZİYARET ETTİ

Vali Vahdettin Özkan, Yalvaç’ın Yağcılar Köyü’nde gıda zehirlenmesi şüphesiyle Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek doktorlardan hastaların durumları hakkında bilgi aldı. Hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Özkan, hastaların biran önce sağlıklarına kavuşmaları için tüm ilgililerin seferber olduğunu belirtti.

Vali Vahdettin Özkan, Yalvaç’ın Yağcılar Köyü’nde gıda zehirlenmesi şüphesiyle Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek doktorlardan hastaların durumları hakkında bilgi aldı.

Hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Özkan, hastaların biran önce sağlıklarına kavuşmaları için tüm ilgililerin seferber olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.