UZMAN HALIDAN PROFOSYONEL HİZMET

GÜNDEM 21.01.2016 - 14:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2385+ kez okundu.
 

UZMAN HALIDAN PROFOSYONEL HİZMET

Uzman Halı Yıkama, tam donanımlı bilgisayar sistemli halı yıkama fabrikasıyla Isparta'da bir ilki başardı.   Genç girişimci Muhammed Pek tarafından 1 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan Uzman Halı Yıkama, bu sektörde Isparta'da ilkleri yapmaya çalışıyor. Tam donanımlı bilgisayar sistemli halı yıkama fabrikasıyla Isparta'da bir ilki başaran Uzman Halı Yıkama, 5 ayrı profesyonel makinesiyle ve 6 uzman personeliyle kısa sürede gerekli güveni sağlamayı başardı. HALILAR 5 - AŞAMADAN GEÇİRİLİYOR 1. Aşamada toz alma, 2. Aşamada tam otomatik bilgisayarlı alt-üst yıkama, 3. Aşama sıkma, 4. Aşama kurutma - nem alma 5. Aşamada hav alma işlevleriyle profesyonel hizmet veren   Uzman Halı Yıkama'da 5 farklı işlemin ardından halılar temizliğin kalite kontrolü yapılıyor. Ardından halılar hiçbir dış etkene mağruz kalmayacak şekilde ambalajlanıyor. " %100 MEMNUNİYET GARANTİSİ" Uzman Halı Yıkama, ayrıca, yorgan, battaniye, stor perde, koltuk ve overlok temizleme hizmetlerinde de bulunuyor. Ve halı tamiri hizmeti de veren Uzman Halı Yıkama, % 100 memnuniyet garantisi veriyor. SİGARA İZMARİTİ ONLARI BU SEKTÖRE YÖNLENDİRDİ Bu arada Uzman Halı Yıkama İşletmecisi Muhammed Pek, kısa sürede Ispartalıların güvenini kazandıklarını belirterek, "Konfeksiyon sektöründeydik. Ancak AVM'lerin açılması nedeniyle konfeksiyon işi sallantıya girdi. Bir gün bir firmaya halımızı göndermiştik. Halı yıkamadan geldikten sonra izmaritle halının yakınıldığı gördük. Babam bir hayli sinirlendi. Ben de babama halı yıkama sektörüne girme teklifinde bulundum. Yanlışlıkla da o izmarit atılmış olabilir. Ama biz o günden sonra bir anda kendimizi bu sektörde bulduk. İyi ki de girmişiz ve müşterilerimizi güler yüzlü görünce mutlu oluyoruz" dedi. "KURUMSAL BİR FİRMA OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ" Isparta'da yaklaşık 43'e yakın halı yıkama işiyle uğraşanların olduğunu bildiren Uzman Halı Yıkama İşletmecisi Pek, "Ancak bizim kadar donanımlı olan firma yok. 420 m2'lik alanda hizmet veriyoruz. Biz işimizi iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Isparta merkez ve ilçelerinde çok sayıda müşterimiz var. Servisimizle kısa sürede hizmet noktasına gidip en kısa sürede halıları müşterilerimize teslim ediyoruz. Kurumsal bir firma olma yolunda ilerliyoruz. İnternet sitemizde halıların hangi aşamalardan geçirilip müşterilerimize ulaştırıldığını anlatan çalışmalarımızda var" diye konuştu. İLETİŞİM KANALLARI: UZMAN HALI YIKAMA: Adres: Migros Kavşağı Dolmacı İş Merkezi Merkez / Isparta Tel-GSM:0246 242 2000 - 0545 230 2000 Net: www.ispartauzmanhaliyikama.com Email: info@ispartauzmanhaliyikama.com    
Uzman Halı Yıkama, tam donanımlı bilgisayar sistemli halı yıkama fabrikasıyla Isparta'da bir ilki başardı.
 
Genç girişimci Muhammed Pek tarafından 1 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan Uzman Halı Yıkama, bu sektörde Isparta'da ilkleri yapmaya çalışıyor. Tam donanımlı bilgisayar sistemli halı yıkama fabrikasıyla Isparta'da bir ilki başaran Uzman Halı Yıkama, 5 ayrı profesyonel makinesiyle ve 6 uzman personeliyle kısa sürede gerekli güveni sağlamayı başardı.

HALILAR 5 - AŞAMADAN GEÇİRİLİYOR

1. Aşamada toz alma,
2. Aşamada tam otomatik bilgisayarlı alt-üst yıkama,
3. Aşama sıkma,
4. Aşama kurutma - nem alma
5. Aşamada hav alma işlevleriyle profesyonel hizmet veren
 
Uzman Halı Yıkama'da 5 farklı işlemin ardından halılar temizliğin kalite kontrolü yapılıyor. Ardından halılar hiçbir dış etkene mağruz kalmayacak şekilde ambalajlanıyor.

" %100 MEMNUNİYET GARANTİSİ"

Uzman Halı Yıkama, ayrıca, yorgan, battaniye, stor perde, koltuk ve overlok temizleme hizmetlerinde de bulunuyor. Ve halı tamiri hizmeti de veren Uzman Halı Yıkama, % 100 memnuniyet garantisi veriyor.

SİGARA İZMARİTİ ONLARI BU SEKTÖRE YÖNLENDİRDİ

Bu arada Uzman Halı Yıkama İşletmecisi Muhammed Pek, kısa sürede Ispartalıların güvenini kazandıklarını belirterek, "Konfeksiyon sektöründeydik. Ancak AVM'lerin açılması nedeniyle konfeksiyon işi sallantıya girdi. Bir gün bir firmaya halımızı göndermiştik. Halı yıkamadan geldikten sonra izmaritle halının yakınıldığı gördük. Babam bir hayli sinirlendi. Ben de babama halı yıkama sektörüne girme teklifinde bulundum. Yanlışlıkla da o izmarit atılmış olabilir. Ama biz o günden sonra bir anda kendimizi bu sektörde bulduk. İyi ki de girmişiz ve müşterilerimizi güler yüzlü görünce mutlu oluyoruz" dedi.

"KURUMSAL BİR FİRMA OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Isparta'da yaklaşık 43'e yakın halı yıkama işiyle uğraşanların olduğunu bildiren Uzman Halı Yıkama İşletmecisi Pek, "Ancak bizim kadar donanımlı olan firma yok. 420 m2'lik alanda hizmet veriyoruz. Biz işimizi iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Isparta merkez ve ilçelerinde çok sayıda müşterimiz var. Servisimizle kısa sürede hizmet noktasına gidip en kısa sürede halıları müşterilerimize teslim ediyoruz. Kurumsal bir firma olma yolunda ilerliyoruz. İnternet sitemizde halıların hangi aşamalardan geçirilip müşterilerimize ulaştırıldığını anlatan çalışmalarımızda var" diye konuştu.

İLETİŞİM KANALLARI: UZMAN HALI YIKAMA: Adres: Migros Kavşağı Dolmacı İş Merkezi Merkez / Isparta

Tel-GSM:0246 242 2000 - 0545 230 2000

Net: www.ispartauzmanhaliyikama.com

Email: info@ispartauzmanhaliyikama.com

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.