Uygun faiz oranlarıyla otomobil sahibi olun

GÜNDEM 25.05.2022 - 00:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2789+ kez okundu.
 

Uygun faiz oranlarıyla otomobil sahibi olun

Uygun faiz oranlarıyla otomobil sahibi olun
İkinci el lüks otomobil satışında hızla yükselen Tural Motors, Türkiye Finans ile işbirliğine giderek, uygun faiz oranlarında otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor Isparta otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirerek, Oto Galericiler Sitesinde hizmet vermeye başlayan Tural Motors,  uygun ödeme koşulları ve faiz oranlarıyla  ikinci el araç sahibi olmak isteyen müşterileri için Türkiye Finans ile sözleşme imzaladı. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Tural Motors’un işletmecisi Tufan Tural “ Otomotiv sektöründe sıfır araç tedarikinde yaşanan sıkıntılar, ikini el araçlara olan talebi artırdı.  Müşterilerimizden gelen uygun ödeme koşullarında araç alımı taleplerinden sonra Türkiye Finans ile işbirliğine gittik. Böylece 1.89’dan başlayan oranlarla müşterilerimiz, sadece TC Kimlik numarasını vererek 48 aya kadar kredi imkanından yararlanıyor. Otomobil tutkunlarını, araç sahibi olmak isteyenleri bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz. Kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış içinde Isparta ve bölgemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Tural Motors, kendini sürekli yenileyen ve müşterilerin beklentilerine hızlıca yanıt veren hizmet anlayışıyla sektörde yükselmeye devam ediyor” dedi.
Uygun faiz oranlarıyla otomobil sahibi olun

İkinci el lüks otomobil satışında hızla yükselen Tural Motors, Türkiye Finans ile işbirliğine giderek, uygun faiz oranlarında otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor

Isparta otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirerek, Oto Galericiler Sitesinde hizmet vermeye başlayan Tural Motors,  uygun ödeme koşulları ve faiz oranlarıyla  ikinci el araç sahibi olmak isteyen müşterileri için Türkiye Finans ile sözleşme imzaladı.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Tural Motors’un işletmecisi Tufan Tural “ Otomotiv sektöründe sıfır araç tedarikinde yaşanan sıkıntılar, ikini el araçlara olan talebi artırdı.  Müşterilerimizden gelen uygun ödeme koşullarında araç alımı taleplerinden sonra Türkiye Finans ile işbirliğine gittik. Böylece 1.89’dan başlayan oranlarla müşterilerimiz, sadece TC Kimlik numarasını vererek 48 aya kadar kredi imkanından yararlanıyor. Otomobil tutkunlarını, araç sahibi olmak isteyenleri bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz. Kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış içinde Isparta ve bölgemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Tural Motors, kendini sürekli yenileyen ve müşterilerin beklentilerine hızlıca yanıt veren hizmet anlayışıyla sektörde yükselmeye devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.