Uyanık Başkan Bakın Ne Yaptı

GÜNDEM 12.03.2016 - 12:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2481+ kez okundu.
 

Uyanık Başkan Bakın Ne Yaptı

Cumhurbaşkanını Recep Tayip Erdoğan’ın Isparta’dan köşke davet edilen misafirlerle sohbeti sırasında sürekli dilinden düşürmeyen Isparta diyince aklına gelen Koca Yusuf lakaplı Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak Keçiborlu’da tapuları tek tek inceletirdi bakın ne çıktı.
Cumhurbaşkanını Recep Tayip Erdoğan’ın Isparta’dan köşke davet edilen misafirlerle sohbeti sırasında sürekli dilinden düşürmeyen  Isparta diyince aklına gelen Koca Yusuf lakaplı Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak Keçiborlu’da tapuları tek tek inceletirdi bakın ne çıktı. Karayollarının 1960’lı yıllarda yol yapımı sırasında işgal ettiği Keçiborlu Belediyesine ait arazinin parası alan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak şimdide tapuları teke tek incelettirdi. İlçe sınırları içerisinde vatandaşın kullandığı 100 dekarlık alananın Belediyeye ait olduğu ortaya çıktı. Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak istimlak edilmeden yol yapımı işgal edilen belediye arazisi karşılığından 468 bin TL almıştı. Şimdi ise sıra vatandaşın 30 yıldır kullandığı arazilerin  hem 10 yıllık kullanım hakkı hemde satışı yapılacak. Bu sayede Belediye kasasına 1 Milyon TL para girecek. Keçiborlu Ovasında tapu kayıtlarını tek tek incelettiren Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, yaklaşık 100 dekarlık alan yıllardır vatandaş tarafından kullanıldığını ortaya çıkarttı. Sürekli yenilikçi çalışmaları ve girişimci ruhu  ile Keçiborlu’ya hizmet eden Belediye Başkanı Parlak, İlçe sınırları içerisinde Keçiborlu belediyesine ait yaklaşık 100 dönümlük arazinin belediyeye ait olduğunu ve bunun yıllardır vatandaş tarafından kullanıldığını olduğu ortaya çıkartı. Keçiborlu ilçe sınırları içince araştırma yaptık tapu kayıtlarını tek tek inceledik. yaklaşık 60 vatandaşımız bu alanları şimdiye kadar kullanmışlar. Yaklaşık değerinin 1 bin TL olduğunu söyleyen başkan Parlak, tapuda yerlerimizi netleştirdikten sonra Belediye olarak Yaklaşık 60 yıldır vatandaşın ekip biçtiği ve ektiği tarlalarda ecrimisil yaklaşık 10 yıllık kullanım haklarını vatandaşlardan talep edeceğiz. Daha bu arazileri satışa çıkartacağız. 
Cumhurbaşkanını Recep Tayip Erdoğan’ın Isparta’dan köşke davet edilen misafirlerle sohbeti sırasında sürekli dilinden düşürmeyen Isparta diyince aklına gelen Koca Yusuf lakaplı Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak Keçiborlu’da tapuları tek tek inceletirdi bakın ne çıktı.

Cumhurbaşkanını Recep Tayip Erdoğan’ın Isparta’dan köşke davet edilen misafirlerle sohbeti sırasında sürekli dilinden düşürmeyen  Isparta diyince aklına gelen Koca Yusuf lakaplı Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak Keçiborlu’da tapuları tek tek inceletirdi bakın ne çıktı.

Karayollarının 1960’lı yıllarda yol yapımı sırasında işgal ettiği Keçiborlu Belediyesine ait arazinin parası alan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak şimdide tapuları teke tek incelettirdi. İlçe sınırları içerisinde vatandaşın kullandığı 100 dekarlık alananın Belediyeye ait olduğu ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak istimlak edilmeden yol yapımı işgal edilen belediye arazisi karşılığından 468 bin TL almıştı. Şimdi ise sıra vatandaşın 30 yıldır kullandığı arazilerin  hem 10 yıllık kullanım hakkı hemde satışı yapılacak. Bu sayede Belediye kasasına 1 Milyon TL para girecek.

Keçiborlu Ovasında tapu kayıtlarını tek tek incelettiren Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, yaklaşık 100 dekarlık alan yıllardır vatandaş tarafından kullanıldığını ortaya çıkarttı. Sürekli yenilikçi çalışmaları ve girişimci ruhu  ile Keçiborlu’ya hizmet eden Belediye Başkanı Parlak, İlçe sınırları içerisinde Keçiborlu belediyesine ait yaklaşık 100 dönümlük arazinin belediyeye ait olduğunu ve bunun yıllardır vatandaş tarafından kullanıldığını olduğu ortaya çıkartı. Keçiborlu ilçe sınırları içince araştırma yaptık tapu kayıtlarını tek tek inceledik. yaklaşık 60 vatandaşımız bu alanları şimdiye kadar kullanmışlar. Yaklaşık değerinin 1 bin TL olduğunu söyleyen başkan Parlak, tapuda yerlerimizi netleştirdikten sonra Belediye olarak

Yaklaşık 60 yıldır vatandaşın ekip biçtiği ve ektiği tarlalarda ecrimisil yaklaşık 10 yıllık kullanım haklarını vatandaşlardan talep edeceğiz. Daha bu arazileri satışa çıkartacağız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.