"Üniversite Bitirme Projeleri" Sanayi ile Buluştu

EĞİTİM 23.01.2016 - 14:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2072+ kez okundu.
 

"Üniversite Bitirme Projeleri" Sanayi ile Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Isparta Birleşik İşadamları Derneği (ISBİAD) işbirliği tarafından ‘’Üniversite Bitirme Projesi Sanayi ile Buluşuyor’’ etkinliği düzenlendi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Isparta Birleşik İşadamları Derneği (ISBİAD) işbirliği tarafından ‘’Üniversite Bitirme Projesi Sanayi ile Buluşuyor’’ etkinliği düzenlendi. Gül Bahçesi Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Teknoloji Fakültesi öğrencilerine ait bitirme projeleri sergilendi; daha sonra projeler, dağıtılan oy pusulalarıyla katılımcıların oylamasına sunuldu. Teknoloji Fakültesi dekanı Prof.Dr. Reşat Selbaş’ın yaptığı açılış konuşmasında teknoloji fakültesinin iş yeri eğitim projesine önem verdiklerini ve fakültenin uygulama odaklı olup, sanayi ile iç içe olması gerektiğini söyledi. ISBİAD yönetim kurulu başkanı Ünal Sofulu iş bitirme projelerini geleneksel hale getirip çalışmalara devam edeceklerini belirtirken ITSO başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Hep beraber öğrencilerimizin elinden tutmalıyız. Olmasını istediğimiz tablo bu.” dedi. SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan ise “Üniversitemiz, sanayi, uygulamacılar bir araya gelip güçlü olmak için beraber olmalıyız. Teknoloji üretebiliyorsanız varsınız uygulamaya dökerseniz güçlüsünüz” diyerek üniversite- sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti. Açılış konuşmalarının ardından bitirme projelerinin yer aldığı sergi gezildi. 
Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Isparta Birleşik İşadamları Derneği (ISBİAD) işbirliği tarafından ‘’Üniversite Bitirme Projesi Sanayi ile Buluşuyor’’ etkinliği düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Isparta Birleşik İşadamları Derneği (ISBİAD) işbirliği tarafından ‘’Üniversite Bitirme Projesi Sanayi ile Buluşuyor’’ etkinliği düzenlendi. Gül Bahçesi Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Teknoloji Fakültesi öğrencilerine ait bitirme projeleri sergilendi; daha sonra projeler, dağıtılan oy pusulalarıyla katılımcıların oylamasına sunuldu.



Teknoloji Fakültesi dekanı Prof.Dr. Reşat Selbaş’ın yaptığı açılış konuşmasında teknoloji fakültesinin iş yeri eğitim projesine önem verdiklerini ve fakültenin uygulama odaklı olup, sanayi ile iç içe olması gerektiğini söyledi.



ISBİAD yönetim kurulu başkanı Ünal Sofulu iş bitirme projelerini geleneksel hale getirip çalışmalara devam edeceklerini belirtirken ITSO başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Hep beraber öğrencilerimizin elinden tutmalıyız. Olmasını istediğimiz tablo bu.” dedi.



SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan ise “Üniversitemiz, sanayi, uygulamacılar bir araya gelip güçlü olmak için beraber olmalıyız. Teknoloji üretebiliyorsanız varsınız uygulamaya dökerseniz güçlüsünüz” diyerek üniversite- sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti.



Açılış konuşmalarının ardından bitirme projelerinin yer aldığı sergi gezildi. 




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.