Uluborlu’da En güzel yardımlaşma örneği

GÜNDEM 09.05.2021 - 22:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2304+ kez okundu.
 

Uluborlu’da En güzel yardımlaşma örneği

Uluborlu’da En güzel yardımlaşma örneği
Uluborlu ilçemizde, Ramazan ayının en güzel özelliklerinden biri olan yardımlaşma geleneğine güzel bir örnek yaşandı. Uluborlu Kaymakamlığı’nın ve hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlattıkları gıda kolilerinde Uluborlu Kiraz Çiçekleri Kadın Girişimi Kooperatifi üyelerinin el emekleriyle yaptıkları tarhana ve erişteler tercih edildi. Talebin ardınan kooperatif üyelerince 330 kg erişte ve 220 kg tarhana hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ramazan paketlerindeki yerini aldı. Isparta’da göreve başladığı günden itibaren kadın kooperatiflerinin kurulmasına ve gelişmesine büyük önem veren Vali Ömer Seymenoğlu da çalışmanın ardından ulaştığı kooperatif üyelerine; böyle bir sosyal destek çalışmasında yer almalarından duyduğu memnuniyeti ileterek hazırlık ve dağıtım faaliyetlerine verdikleri destek için de teşekkür etti.
Uluborlu’da En güzel yardımlaşma örneği

Uluborlu ilçemizde, Ramazan ayının en güzel özelliklerinden biri olan yardımlaşma geleneğine güzel bir örnek yaşandı.

Uluborlu Kaymakamlığı’nın ve hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlattıkları gıda kolilerinde Uluborlu Kiraz Çiçekleri Kadın Girişimi Kooperatifi üyelerinin el emekleriyle yaptıkları tarhana ve erişteler tercih edildi. Talebin ardınan kooperatif üyelerince 330 kg erişte ve 220 kg tarhana hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ramazan paketlerindeki yerini aldı.

Isparta’da göreve başladığı günden itibaren kadın kooperatiflerinin kurulmasına ve gelişmesine büyük önem veren Vali Ömer Seymenoğlu da çalışmanın ardından ulaştığı kooperatif üyelerine; böyle bir sosyal destek çalışmasında yer almalarından duyduğu memnuniyeti ileterek hazırlık ve dağıtım faaliyetlerine verdikleri destek için de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.