ULAŞSAYDI DAHA KANLI OLURDU

GÜNDEM 18.07.2016 - 12:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2304+ kez okundu.
 

ULAŞSAYDI DAHA KANLI OLURDU

ULAŞSAYDI DAHA KANLI OLURDU
1500 komando Ankara'ya ulaşsa girişim daha kanlı olurdu TBMM Plan ve BütçeKomisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,Garnizonda saklananotobüslerle askerleri Eğirdir'den alıp, uçakla Ankara'yaindirme girişimlerinemüsaade edilmediğini söyledi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Süreyya Sadi Bilgiç,Ankara ve İstanbul'da askerlerin tanklarla, silahlakla sokağa çıktığı saatlerdeseçim bölgesi Isparta'da idi. Türkiye'deki olayları yakından takip eden Bilgiç,Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Süleyman Demirel Havaalanı'nın kulesini çıkıp,hava sahasını kontrol altına aldı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından başlatılanmeydanları boş bırakmama çalışmasına da katılan Bilgiç, gece saatlerinde çağrıüzerine alelacele Ankara'ya geçti. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu BaşkanıBilgiç, Basın Kulübü özel programına telefon aracılığıyla bağlanıp, olaylarıdeğerlendirdi. Girişimin alçakça ve haince olduğunu belirten Bilgiç, Isparta'dada kalkışma olduğunu ancak güvenlik güçleri ile halkın buna müsaade etmediğinisöyledi. Garnizon  Komutanlığı'ndan saklanan otobüslerin Eğirdir'den askerlerialdıktan sonra uçakla Ankara'ya indirmegirişiminde bulunulduğunu belirten Bilgiç, şu açıklamalarda bulundu: HAİNLİĞİN ÖRNEĞİDİR "Bu demokrasiyimize, Cumhuriyete, milli irademize,milletin kendisine ve milli iradenin tecelligatı olan meclise yapılan bu alçak,hain, terörist saldırıya karşı vatandaşlarımızın karlılığı, cesur ve yürekliduruştandolayı sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyorum. Şehitlerimiz var Allah'tan rahmetdiliyorum. Kederli milletimize ve ailelerine sabırlar niyaz ediyorum.Söylenecek çok şey var. Bu gerçek manada teröristdarbe girişimidir. Bunlar bumilletin birikimleriyle elde edilmiş, alınmış, bunlara zimmetlenmiş olanTSK'nınaraçlarıyla, tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla, helikopterleriylebizzati milletin kendisini vurmuşlardır. Bunusadece darbe girişimi olarakadlandırmak mümkün değil. Bu gerçek manada millete ve devlete karşısergilenenmüthiş bir hainliğin ve düşmanlığın örneğidir. Elhamdurullah milletin kararlıduruşu ile bu geritepilmiştir. 81 vilayetimizde milletini ve devletini seven,tek vatan, tek bayram ülküsünden ayrılmayangüvenlik güçlerimizin,polislerimizin karşı duruşu ile bu kalkışma bastırılmıştır. VALİ'YE TEŞEKKÜR Özellikle Ispartamızda sayın Valimiz Şehmus Günaydın beye,Emniyet Müdürümüz Halil beye,bütün emniyet mensuplarımıza, Jandarma AlayKomutamız İsmail beye, onun bütün ekibine ve bütün milletimize şükranlarımızısunuyoruz. Onların üstün gayretleriyle Allah'a şükür Isparta'da kalkışma
ULAŞSAYDI DAHA KANLI OLURDU

1500 komando Ankara'ya ulaşsa girişim daha kanlı olurdu TBMM Plan ve BütçeKomisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,Garnizonda saklananotobüslerle askerleri Eğirdir'den alıp, uçakla Ankara'yaindirme girişimlerinemüsaade edilmediğini söyledi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Süreyya Sadi Bilgiç,Ankara ve İstanbul'da askerlerin tanklarla, silahlakla sokağa çıktığı saatlerdeseçim bölgesi Isparta'da idi. Türkiye'deki olayları yakından takip eden Bilgiç,Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Süleyman Demirel Havaalanı'nın kulesini çıkıp,hava sahasını kontrol altına aldı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından başlatılanmeydanları boş bırakmama çalışmasına da katılan Bilgiç, gece saatlerinde çağrıüzerine alelacele Ankara'ya geçti. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu BaşkanıBilgiç, Basın Kulübü özel programına telefon aracılığıyla bağlanıp, olaylarıdeğerlendirdi. Girişimin alçakça ve haince olduğunu belirten Bilgiç, Isparta'dada kalkışma olduğunu ancak güvenlik güçleri ile halkın buna müsaade etmediğinisöyledi. Garnizon  Komutanlığı'ndan saklanan otobüslerin Eğirdir'den askerlerialdıktan sonra uçakla Ankara'ya indirmegirişiminde bulunulduğunu belirten Bilgiç, şu açıklamalarda bulundu:

HAİNLİĞİN ÖRNEĞİDİR

"Bu demokrasiyimize, Cumhuriyete, milli irademize,milletin kendisine ve milli iradenin tecelligatı olan meclise yapılan bu alçak,hain, terörist saldırıya karşı vatandaşlarımızın karlılığı, cesur ve yürekliduruştandolayı sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyorum. Şehitlerimiz var Allah'tan rahmetdiliyorum. Kederli milletimize ve ailelerine sabırlar niyaz ediyorum.Söylenecek çok şey var. Bu gerçek manada teröristdarbe girişimidir. Bunlar bumilletin birikimleriyle elde edilmiş, alınmış, bunlara zimmetlenmiş olanTSK'nınaraçlarıyla, tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla, helikopterleriylebizzati milletin kendisini vurmuşlardır. Bunusadece darbe girişimi olarakadlandırmak mümkün değil. Bu gerçek manada millete ve devlete karşısergilenenmüthiş bir hainliğin ve düşmanlığın örneğidir. Elhamdurullah milletin kararlıduruşu ile bu geritepilmiştir. 81 vilayetimizde milletini ve devletini seven,tek vatan, tek bayram ülküsünden ayrılmayangüvenlik güçlerimizin,polislerimizin karşı duruşu ile bu kalkışma bastırılmıştır.

VALİ'YE TEŞEKKÜR

Özellikle Ispartamızda sayın Valimiz Şehmus Günaydın beye,Emniyet Müdürümüz Halil beye,bütün emniyet mensuplarımıza, Jandarma AlayKomutamız İsmail beye, onun bütün ekibine ve bütün milletimize şükranlarımızısunuyoruz. Onların üstün gayretleriyle Allah'a şükür Isparta'da kalkışma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.