UÇURUMA YUVARLANAN KADINI KURTARMA OPERASYONU

09.08.2019 - 23:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2845+ kez okundu.
 

UÇURUMA YUVARLANAN KADINI KURTARMA OPERASYONU

UÇURUMA YUVARLANAN KADINI KURTARMA OPERASYONU
ISPARTA'da uçuruma yuvarlanan kadını AFAD ekipleri kurtardı. Olay bugün 18.30 sıralarında Gökçay Mesirelik Alanı mevkiinde meydana geldi. Dağlık alanda dengesini kaybederek uçuruma yuvarlanan Fatmagül C. yaralı olarak mahsur kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından sedyeye bağlanarak yukarı çekilen Fatmagül C. olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Hafif şekilde yaralanan Fatmagül C'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan dün Denizli merkez üssü olan depremde görevli olarak bulunan Isparta AFAD ekiplerinin Isparta'ya geri dönerken ihbar aldıkları ve hemen olay yerine giderek kadını kurtardıkları öğrenildi.
UÇURUMA YUVARLANAN KADINI KURTARMA OPERASYONU

ISPARTA'da uçuruma yuvarlanan kadını AFAD ekipleri kurtardı.

Olay bugün 18.30 sıralarında Gökçay Mesirelik Alanı mevkiinde meydana geldi. Dağlık alanda dengesini kaybederek uçuruma yuvarlanan Fatmagül C. yaralı olarak mahsur kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından sedyeye bağlanarak yukarı çekilen Fatmagül C. olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Hafif şekilde yaralanan Fatmagül C'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan dün Denizli merkez üssü olan depremde görevli olarak bulunan Isparta AFAD ekiplerinin Isparta'ya geri dönerken ihbar aldıkları ve hemen olay yerine giderek kadını kurtardıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.