UÇMAN OTOGAR ESNAFIYLA BULUŞTU

SİYASET 23.03.2015 - 17:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1781+ kez okundu.
 

UÇMAN OTOGAR ESNAFIYLA BULUŞTU

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları kapsamında Otogar esnafıyla buluştu
MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları kapsamında Otogar esnafıyla buluştu Halkın adamı sloganıyla MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları dahilinde  Otogar esnafını ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Arif Aslan ile beraber Esnaflarla tek tek el sıkışan  ve esnafın  sorunlarını dinleyen Uçman’a burada da ilgi büyük oldu. Milletin umudunun MHP olduğunu belirten Uçman, “ 7 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değildir. Türkiye’nin  bölünmez bütünlüğünden yana olanlar, diktatörlüğe hayır diyenler, bağımsız demokratik hukuk devleti ilkelerinden taviz verilmemesini isteyenlerin tarafı MHP olacaktır.   Yerelde MHP iktidarıyla hizmetelere kavuşan Isparta,  genelde de partimizin iktidarıyla önce kaybettiklerini geri alacak daha sonra hiç bir hizmetten mahrum bırakılmayacak. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın” dedi.  Otogar esanfı da Uçman’ın içlerinden biri olduğunu belirterek çıktığı bu yolda kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu. 
MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları kapsamında Otogar esnafıyla buluştu

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları kapsamında Otogar esnafıyla buluştu

Halkın adamı sloganıyla MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları dahilinde  Otogar esnafını ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Arif Aslan ile beraber Esnaflarla tek tek el sıkışan  ve esnafın  sorunlarını dinleyen Uçman’a burada da ilgi büyük oldu. Milletin umudunun MHP olduğunu belirten Uçman, “ 7 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değildir. Türkiye’nin  bölünmez bütünlüğünden yana olanlar, diktatörlüğe hayır diyenler, bağımsız demokratik hukuk devleti ilkelerinden taviz verilmemesini isteyenlerin tarafı MHP olacaktır.

  Yerelde MHP iktidarıyla hizmetelere kavuşan Isparta,  genelde de partimizin iktidarıyla önce kaybettiklerini geri alacak daha sonra hiç bir hizmetten mahrum bırakılmayacak. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın” dedi.  Otogar esanfı da Uçman’ın içlerinden biri olduğunu belirterek çıktığı bu yolda kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.