UBAM' dan Murat GEVREK' e Teşekkür Ziyareti

SPOR 06.01.2016 - 16:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2234+ kez okundu.
 

UBAM' dan Murat GEVREK' e Teşekkür Ziyareti

UBAM' dan Murat GEVREK' e Teşekkür Ziyareti
UBAM (Isparta Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği) bünyesindeki 15 gencimiz İl Müdürlüğümüz Taekwondo Antrenörü Yaşar ERBİL nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Murat GEVREK’ in girişimleri ile rehabilitasyon alanlarına kazandırılan bilardo masası için teşekkür ziyaretinde bulundular. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Murat GEVREK UBAM’ ın gençlerimiz için önemini vurgulayıp, kurum imkanları doğrultusunda desteklerinin süreceğini ifade etti.   
UBAM' dan Murat GEVREK' e Teşekkür Ziyareti

UBAM (Isparta Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği) bünyesindeki 15 gencimiz İl Müdürlüğümüz Taekwondo Antrenörü Yaşar ERBİL nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Murat GEVREK’ in girişimleri ile rehabilitasyon alanlarına kazandırılan bilardo masası için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Murat GEVREK UBAM’ ın gençlerimiz için önemini vurgulayıp, kurum imkanları doğrultusunda desteklerinin süreceğini ifade etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.