Tütüncü’den Yalvaç’a çağrı

GÜNDEM 06.04.2020 - 13:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2434+ kez okundu.
 

Tütüncü’den Yalvaç’a çağrı

Tütüncü’den Yalvaç’a çağrı
Tütüncü’den Yalvaç’a çağrı  Yaşlı vatandaşlarımız ihtiyaçları için dışarı çıkmasın Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç halkına ve ilçede yaşayan 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle vefa gruplarının oluşturulduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, Özellikle yaşlı vatandaşlar ihtiyaçları için dışarı çıkmak yerine 112’yi arasın” dedi.   Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle vefa gruplarının oluşturulduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, Özellikle yaşlı vatandaşlar ihtiyaçları için dışarı çıkmak yerine 112, 155 ve 156’yı arasın” dedi, Yalvaç’ta bu tür durumda olan 401 hane tespit edildiğini açıkladı. Tütüncü, “Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle vefa grupları oluşturulmuştur. Yalvaç’lı hemşerilerimiz herhangi bir sağlık problemi hisseden vatandaşlarımız varsa hiç panik yapmadan 112’yi diğer 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan varsa biz kaymakamlıkla birlikte yaptığımız araştırmada 401 sosyal hiçbir güvencesi olmayan bu işten direk etkilenecek hane tespiti yaptık. 401 hanenin dışında ola ki gözümüzden kaçan vatandaşlarımız ekmek ihtiyacından ilaç ihtiyacına ve diğer ihtiyaçları içinde 155-156 ve sosyal dayanışma müdürlüğümüzün 441 22 30 ve 441 22 40 numaralarını arayarak her türlü ihtiyaçlarında  devletimizin yanlarında olduğunu da bilmelerini isterim.”dedi
Tütüncü’den Yalvaç’a çağrı

Tütüncü’den Yalvaç’a çağrı

 Yaşlı vatandaşlarımız ihtiyaçları için dışarı çıkmasın

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç halkına ve ilçede yaşayan 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle vefa gruplarının oluşturulduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, Özellikle yaşlı vatandaşlar ihtiyaçları için dışarı çıkmak yerine 112’yi arasın” dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle vefa gruplarının oluşturulduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, Özellikle yaşlı vatandaşlar ihtiyaçları için dışarı çıkmak yerine 112, 155 ve 156’yı arasın” dedi, Yalvaç’ta bu tür durumda olan 401 hane tespit edildiğini açıkladı. Tütüncü, “Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle vefa grupları oluşturulmuştur. Yalvaç’lı hemşerilerimiz herhangi bir sağlık problemi hisseden vatandaşlarımız varsa hiç panik yapmadan 112’yi diğer 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan varsa biz kaymakamlıkla birlikte yaptığımız araştırmada 401 sosyal hiçbir güvencesi olmayan bu işten direk etkilenecek hane tespiti yaptık. 401 hanenin dışında ola ki gözümüzden kaçan vatandaşlarımız ekmek ihtiyacından ilaç ihtiyacına ve diğer ihtiyaçları içinde 155-156 ve sosyal dayanışma müdürlüğümüzün 441 22 30 ve 441 22 40 numaralarını arayarak her türlü ihtiyaçlarında  devletimizin yanlarında olduğunu da bilmelerini isterim.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.