Türkiye'nin Gül Bahçesinde Zambak Zamanı

GÜNDEM 13.05.2019 - 11:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2780+ kez okundu.
 

Türkiye'nin Gül Bahçesinde Zambak Zamanı

Türkiye'nin Gül Bahçesinde Zambak Zamanı
"Türkiye'nin gül bahçesi" Isparta'da açan zambaklar hem ekonomiye ciddi bir katkı sağlıyor hem de kırsal turizmde Isparta'nın önüne önemli bir seçenek daha sunuyor. Aromatik bitkide lider olan ve kırsal turizmde her yıl binlerce turisti gül ve lavanta sayesinde ağırlayan Isparta'da, en erken hasadı yapılan zambak, mayıs ayında ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor. Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak köyünde 120 dönümlük alandaki zambak tarlaları, hasat döneminde yerli ve yabancı turistlerin de uğrak mekanı haline geliyor.  
Türkiye'nin Gül Bahçesinde Zambak Zamanı

"Türkiye'nin gül bahçesi" Isparta'da açan zambaklar hem ekonomiye ciddi bir katkı sağlıyor hem de kırsal turizmde Isparta'nın önüne önemli bir seçenek daha sunuyor.

Aromatik bitkide lider olan ve kırsal turizmde her yıl binlerce turisti gül ve lavanta sayesinde ağırlayan Isparta'da, en erken hasadı yapılan zambak, mayıs ayında ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak köyünde 120 dönümlük alandaki zambak tarlaları, hasat döneminde yerli ve yabancı turistlerin de uğrak mekanı haline geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.