Türkiye Kamu-Sen 30 yaşında

GÜNDEM 20.06.2022 - 23:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2642+ kez okundu.
 

Türkiye Kamu-Sen 30 yaşında

Türkiye Kamu-Sen 30 yaşında
Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Süleyman Hilmi Yılmaz, Türkiye Kamu-Sen'in kuruluşunun 30. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. "Türkiye Kamu-Sen büyük bir sevdanın adıdır. Bu sevda Türklük sevdasıdır, Vatan aşkıdır" diyen Yılmaz, kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi: "Bir avuç Türkiye sevdalısı, hak mücadelesi için ant içmiş vatanseverle çıkılan yolun 30. yılındayız.  Kamu çalışanlarını insanca yaşamasını sağlayacak ücrete kavuşturmak, milli gelirin adil dağıtılması ve Türk Milletinin değer yargılarına sahip çıkmak amacıyla Türkiye Sevdalılarının kurduğu Türkiye Kamu-Sen, duruşuyla ve verdiği güvenle kamu çalışanlarının gönlündeki yerini bugün de koruyor. “Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız” prensibini amaç edinen Türkiye Kamu-Sen’in 30. yaşı kutlu olsun. Kurulduğumuz gün, kırmızı çizgilerimiz ne ise bugün de o çizgilerimiz aynıdır. Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu bu vatanın milli ve manevi değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. İçerden ve dışardan gelecek her türlü ihanete karşı mücadele edeceğiz, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir, daha güçlü bir Türkiye bırakmak için, elimizden geleni yapacağız. Adaletten sapanları adalete davet edeceğiz. Çalışanlar arasında ayrımcılık yapanlarla, memurları devletin sırtında bir yükmüş gibi gören zihniyetle mücadelemizi inançla sürdüreceğiz. Bizi bu yoldan hiçbir güç döndüremeyecektir. Yolumuz hak ve adalet yoludur. Düsturumuz hakça bölüşümdür. Tüm insanlarımızın mutlu ve refah içinde yaşayacağı bir Türkiye tablosunun gerçekleştirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Asla sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz. Çünkü Türkiye Kamu-Sen büyük bir sevdanın adıdır. Bu sevda Türklük sevdasıdır, Vatan aşkıdır. İyi ki varsın TÜRKİYE KAMU-SEN...  Nice 30 yıllara"  
Türkiye Kamu-Sen 30 yaşında

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Süleyman Hilmi Yılmaz, Türkiye Kamu-Sen'in kuruluşunun 30. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. "Türkiye Kamu-Sen büyük bir sevdanın adıdır. Bu sevda Türklük sevdasıdır, Vatan aşkıdır" diyen Yılmaz, kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi: "Bir avuç Türkiye sevdalısı, hak mücadelesi için ant içmiş vatanseverle çıkılan yolun 30. yılındayız.  Kamu çalışanlarını insanca yaşamasını sağlayacak ücrete kavuşturmak, milli gelirin adil dağıtılması ve Türk Milletinin değer yargılarına sahip çıkmak amacıyla Türkiye Sevdalılarının kurduğu Türkiye Kamu-Sen, duruşuyla ve verdiği güvenle kamu çalışanlarının gönlündeki yerini bugün de koruyor. “Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız” prensibini amaç edinen Türkiye Kamu-Sen’in 30. yaşı kutlu olsun.

Kurulduğumuz gün, kırmızı çizgilerimiz ne ise bugün de o çizgilerimiz aynıdır. Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu bu vatanın milli ve manevi değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız.

İçerden ve dışardan gelecek her türlü ihanete karşı mücadele edeceğiz, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir, daha güçlü bir Türkiye bırakmak için, elimizden geleni yapacağız.

Adaletten sapanları adalete davet edeceğiz. Çalışanlar arasında ayrımcılık yapanlarla, memurları devletin sırtında bir yükmüş gibi gören zihniyetle mücadelemizi inançla sürdüreceğiz.

Bizi bu yoldan hiçbir güç döndüremeyecektir. Yolumuz hak ve adalet yoludur. Düsturumuz hakça bölüşümdür.

Tüm insanlarımızın mutlu ve refah içinde yaşayacağı bir Türkiye tablosunun gerçekleştirmek için bütün gücümüzle çalışacağız.

Asla sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz. Çünkü Türkiye Kamu-Sen büyük bir sevdanın adıdır. Bu sevda Türklük sevdasıdır, Vatan aşkıdır.

İyi ki varsın TÜRKİYE KAMU-SEN...  Nice 30 yıllara"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.