Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz

GÜNDEM 04.03.2020 - 11:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2389+ kez okundu.
 

Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz

Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz
Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca; Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz          Her yıl Mart ayının ilk haftası kutlanan Muhasebe Haftası bu yılda 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. Yapılan etkinlikler kapsamında Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Atatürk Anıtına çelenk koydu, ardından Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nu ziyaret etti.   Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bir tören düzenlendi.  Törene Muhasebeciler, Mali Müşavirler İl Defterdarlığı yetkilileri ve öğrenciler katıldı.  Törende ilk olarak Atatürk Anıtına Çelenk sunuldu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca ve beraberindekiler Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak konuşan Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca, “Muhasebeciler ve mali müşavirler olarak Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz” dedi. Karaca, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğini toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması, tanınırlığının artırılması amacıyla 1-7 Mart tarihleri arasında muhasebe haftası olarak kutlamaktayız. Isparta genelinde 199 büro ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğini icra etmekteyiz. Ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyoruz, toplam Isparta’da 354 üyemiz bulunmaktadır. Bunlardan 201 kişi aktif olarak çalışmakta 15  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler bağımlı olarak firmalarda çalışmaktadır. Diğer üyelerimizde devlet memuru olanlar var veya bu mesleği icra etmeyenler var fakat onlarda 354 üyemizin içerisindeler ve hep beraber Isparta’ya hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’da, muhasebe ve mali müşavirlerin haftasını kutladı, birlik mesajı verdi. Seymenoğlu,  “Bende öncelikle haftanızı tebrik ediyorum, yeni yönetime seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum sivil toplum kuruluşlarının bir parçası her ne kadar meslek gurupları olsak da bizim için sivil toplum kuruluşu olarak daha çok görüyoruz çünkü kamu kurum ve kuruluşlarına yakinen destek verebilen meslek mensuplarını oluşturuyorsunuz onlarda temsil etme şansını yakaladığınız için size ve yönetiminize teşekkür ediyorum bu ziyaretinizden dolayı da ayrıca memnun oldum. Sadece özel sektörde değil kamuda da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapan arkadaşlar var onlar da sizin üyeniz dolayısıyla hem kamu hem özel bir arada bulunuyorsunuz başarılı çalışmalar diliyorum inşallah Isparta’mız için Ispartalı yatırımcılar için Isparta’da iş arayanlar için yeni alanlar oluşturulmasına fırsat sağlayabilme anlamında sizlerin büyük destek ve gayretlerini bekliyoruz. Gününüz ve haftanız kutlu olsun ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”dedi Konuşmaların ardından ziyaret devam etti.
Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz

Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca;

Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz     

 

 

Her yıl Mart ayının ilk haftası kutlanan Muhasebe Haftası bu yılda 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. Yapılan etkinlikler kapsamında Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Atatürk Anıtına çelenk koydu, ardından Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nu ziyaret etti.

 

Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bir tören düzenlendi.  Törene Muhasebeciler, Mali Müşavirler İl Defterdarlığı yetkilileri ve öğrenciler katıldı.  Törende ilk olarak Atatürk Anıtına Çelenk sunuldu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca ve beraberindekiler Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca, “Muhasebeciler ve mali müşavirler olarak Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz” dedi. Karaca, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğini toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması, tanınırlığının artırılması amacıyla 1-7 Mart tarihleri arasında muhasebe haftası olarak kutlamaktayız. Isparta genelinde 199 büro ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğini icra etmekteyiz. Ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyoruz, toplam Isparta’da 354 üyemiz bulunmaktadır. Bunlardan 201 kişi aktif olarak çalışmakta 15  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler bağımlı olarak firmalarda çalışmaktadır. Diğer üyelerimizde devlet memuru olanlar var veya bu mesleği icra etmeyenler var fakat onlarda 354 üyemizin içerisindeler ve hep beraber Isparta’ya hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’da, muhasebe ve mali müşavirlerin haftasını kutladı, birlik mesajı verdi. Seymenoğlu,  “Bende öncelikle haftanızı tebrik ediyorum, yeni yönetime seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum sivil toplum kuruluşlarının bir parçası her ne kadar meslek gurupları olsak da bizim için sivil toplum kuruluşu olarak daha çok görüyoruz çünkü kamu kurum ve kuruluşlarına yakinen destek verebilen meslek mensuplarını oluşturuyorsunuz onlarda temsil etme şansını yakaladığınız için size ve yönetiminize teşekkür ediyorum bu ziyaretinizden dolayı da ayrıca memnun oldum. Sadece özel sektörde değil kamuda da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapan arkadaşlar var onlar da sizin üyeniz dolayısıyla hem kamu hem özel bir arada bulunuyorsunuz başarılı çalışmalar diliyorum inşallah Isparta’mız için Ispartalı yatırımcılar için Isparta’da iş arayanlar için yeni alanlar oluşturulmasına fırsat sağlayabilme anlamında sizlerin büyük destek ve gayretlerini bekliyoruz. Gününüz ve haftanız kutlu olsun ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”dedi Konuşmaların ardından ziyaret devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.