Türkiye'de babalık zor iştir

GÜNDEM 19.06.2022 - 11:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1779+ kez okundu.
 

Türkiye'de babalık zor iştir

Türkiye'de babalık zor iştir
İYİ Parti İl Başkanı Hasan BÜYÜKÇAM’IN Babalar Günü Mesajı:  ''Bir insan yavrusunu dünyaya getirmenin, büyütmenin ve yetiştirmenin sadece anne tarafından üstlenilmek için çok büyük yük olduğu gerçeğinden yola çıkılırsa babalık da en az annelik kadar kutsal ve değerlidir. Tüm dünya bugün erkeklerin de çocuk bakımında ve yetiştirilmesinde anne ile iş birliği yapmanın gereğini kabul etmişken, ülkemizde bu ortaklık babaların sırtına bugün büyük yükler yüklemiştir. Türkiye’de yapılan araştırmalar ve bugün yaşadığımız somut gerçeklikler ise kısaca şunu söylemektedir; Ülkemizde başta ekonomi olmak üzere sosyal denge de bozulmuştur ve bu da en çok babalarımızı etkilemektedir. Avrupa ve gelişmiş devletler göz önünde tutulduğunda bugünün şartları ile “Türkiye’de babalık zor iştir.” Bizim babalarımız çocuklarını sosyal ve ruhsal anlamda doyurabilmeyi bir tarafa bırakın bugün gerçek anlamda çocuklarının karınlarını doyurabilmenin endişesini yaşamaktadır. Gerçek anlamda bir aile olabilmek ise bugün babaların sırtına kaldıramayacakları kadar ağır yükler bindirmektedir. Memurundan işçisine, doktorundan çöpçüsüne kadar babalarımız çocuklarının gelecekleri için var güçleri ile çalışmakta; ancak Avrupa’daki babaların ancak dörtte biri hatta daha azı kadar ücret alabilmektedir. Bu Babalar Günü’nün tüm babalarımızın yüzlerinin güldüğü ve hiçbir babanın evladının geleceği için endişelenmediği “İYİ” yarınlara ulaşmasını diliyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın “Babalar Günü”nü kutluyorum. Ispartalı hemşerilerime de saygı ve sevgilerimi iletiyorum.    
Türkiye'de babalık zor iştir

İYİ Parti İl Başkanı Hasan BÜYÜKÇAM’IN Babalar Günü Mesajı:

 ''Bir insan yavrusunu dünyaya getirmenin, büyütmenin ve yetiştirmenin sadece anne tarafından üstlenilmek için çok büyük yük olduğu gerçeğinden yola çıkılırsa babalık da en az annelik kadar kutsal ve değerlidir. Tüm dünya bugün erkeklerin de çocuk bakımında ve yetiştirilmesinde anne ile iş birliği yapmanın gereğini kabul etmişken, ülkemizde bu ortaklık babaların sırtına bugün büyük yükler yüklemiştir.

Türkiye’de yapılan araştırmalar ve bugün yaşadığımız somut gerçeklikler ise kısaca şunu söylemektedir; Ülkemizde başta ekonomi olmak üzere sosyal denge de bozulmuştur ve bu da en çok babalarımızı etkilemektedir. Avrupa ve gelişmiş devletler göz önünde tutulduğunda bugünün şartları ile “Türkiye’de babalık zor iştir.” Bizim babalarımız çocuklarını sosyal ve ruhsal anlamda doyurabilmeyi bir tarafa bırakın bugün gerçek anlamda çocuklarının karınlarını doyurabilmenin endişesini yaşamaktadır. Gerçek anlamda bir aile olabilmek ise bugün babaların sırtına kaldıramayacakları kadar ağır yükler bindirmektedir. Memurundan işçisine, doktorundan çöpçüsüne kadar babalarımız çocuklarının gelecekleri için var güçleri ile çalışmakta; ancak Avrupa’daki babaların ancak dörtte biri hatta daha azı kadar ücret alabilmektedir.

Bu Babalar Günü’nün tüm babalarımızın yüzlerinin güldüğü ve hiçbir babanın evladının geleceği için endişelenmediği “İYİ” yarınlara ulaşmasını diliyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın “Babalar Günü”nü kutluyorum. Ispartalı hemşerilerime de saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.