Türk-İş İl Temsilcisi Korkmaz’dan Isparta Basınına destek sözü

GÜNDEM 13.04.2021 - 22:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2084+ kez okundu.
 

Türk-İş İl Temsilcisi Korkmaz’dan Isparta Basınına destek sözü

Türk-İş İl Temsilcisi Korkmaz’dan Isparta Basınına destek sözü
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, her zaman basının yanında olduklarını ifade etti. Önceki gün beraberinde Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt, Çimse-İş Sendikası Isparta Temsilcisi Mustafa Koçak Tok ve Ağaç-İş Sendikası Şube Başkanı Aziz Erarslanla birlikte IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret eden Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, yerel basının zor şartlar altında çalıştığını bildiklerini ifade ederek, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi. Sendika Başkanlarının ziyaretinde Nokta Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Baş ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Gazeteciler Tuna Ünal ve Ali Çevikbaş’da hazır bulundu. “SİZLERE HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ” Ziyarette konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, “Biz Isparta basınının her zaman yanındayız. Gerek abonelikler konusunda gerekse ilanlarımızla elimizden geldiğince basınımıza destek vermekteyiz. Diğer sendikalarımızda abonelikler noktasında basına destek vermektedirler” dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da yerel basının özellikle pandemi döneminden olumsuz etkilendiğini ifade ederek bu nedenle Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Isparta Belediye –İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt’da  kendilerine bağlı 28 Belediye bulunduğunu belirterek, Belediye Başkanlarıyla uyumlu çalıştıklarını  ve özellikle Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den çok memnun olduklarını ifade etti.      
Türk-İş İl Temsilcisi Korkmaz’dan Isparta Basınına destek sözü

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, her zaman basının yanında olduklarını ifade etti.

Önceki gün beraberinde Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt, Çimse-İş Sendikası Isparta Temsilcisi Mustafa Koçak Tok ve Ağaç-İş Sendikası Şube Başkanı Aziz Erarslanla birlikte IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret eden Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, yerel basının zor şartlar altında çalıştığını bildiklerini ifade ederek, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi. Sendika Başkanlarının ziyaretinde Nokta Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Baş ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Gazeteciler Tuna Ünal ve Ali Çevikbaş’da hazır bulundu.

“SİZLERE HER ZAMAN

DESTEĞE HAZIRIZ”

Ziyarette konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, “Biz Isparta basınının her zaman yanındayız. Gerek abonelikler konusunda gerekse ilanlarımızla elimizden geldiğince basınımıza destek vermekteyiz. Diğer sendikalarımızda abonelikler noktasında basına destek vermektedirler” dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da yerel basının özellikle pandemi döneminden olumsuz etkilendiğini ifade ederek bu nedenle Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Isparta Belediye –İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt’da  kendilerine bağlı 28 Belediye bulunduğunu belirterek, Belediye Başkanlarıyla uyumlu çalıştıklarını  ve özellikle Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den çok memnun olduklarını ifade etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.