“Türk-Alman Ceza Hukuku” SDÜ'de Ele Alındı

GÜNDEM 05.01.2016 - 01:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1791+ kez okundu.
 

“Türk-Alman Ceza Hukuku” SDÜ'de Ele Alındı

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından “Türk-Alman Ceza Hukuku” konulu bir konferans düzenlendi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından “Türk-Alman Ceza Hukuku” konulu bir konferans düzenlendi. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını yapan Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Turhan, Bochum Üniversitesi Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman İsfen’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Fakülte olarak Türkiye ve Dünyayı ilgilendiren hukuki konuları tartışmaya devam edeceklerini ifade etti. Almanya’da yüzyılın olayı olarak nitelendirilen “Nasyonal Sosyalist Terör Örgütü Davası”nın ceza hukuku yönünden ele alındığı konferansını vermek üzere kürsüye gelen Bochum Üniversitesi Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman İsfen, Dünya’nın en büyük otomobil firmalarından olan Volkswagen’in patlak emisyon skandalındaki hileli işlemleri Almanya’daki yöneticiler tarafından gerçekleştirildiğini ve bu durumun Türkiye’de binlerce kişiyi mağdur ettiğini söyledi. Prof. Dr. İsfen konuşmasının devamında “Dolandırıcılık suçunun unsurları bu olayda gerçekleşmiş midir?”, “Suçun failleri veya faili nasıl tespit edilecektir?”, “Emisyon skandalından etkilenen dünya çapında 11 milyon aracın sahibi dolandırılmış mıdır?”, “Hileli bir şekilde emisyon değerlerinin düşük gösterilmesi olayı gerçekte nasıl yapılmıştır?” soruları üzerinden skandalı değerlendirdi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından “Türk-Alman Ceza Hukuku” konulu bir konferans düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından “Türk-Alman Ceza Hukuku” konulu bir konferans düzenlendi.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını yapan Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Turhan, Bochum Üniversitesi Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman İsfen’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Fakülte olarak Türkiye ve Dünyayı ilgilendiren hukuki konuları tartışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Almanya’da yüzyılın olayı olarak nitelendirilen “Nasyonal Sosyalist Terör Örgütü Davası”nın ceza hukuku yönünden ele alındığı konferansını vermek üzere kürsüye gelen Bochum Üniversitesi Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman İsfen, Dünya’nın en büyük otomobil firmalarından olan Volkswagen’in patlak emisyon skandalındaki hileli işlemleri Almanya’daki yöneticiler tarafından gerçekleştirildiğini ve bu durumun Türkiye’de binlerce kişiyi mağdur ettiğini söyledi.

Prof. Dr. İsfen konuşmasının devamında “Dolandırıcılık suçunun unsurları bu olayda gerçekleşmiş midir?”, “Suçun failleri veya faili nasıl tespit edilecektir?”, “Emisyon skandalından etkilenen dünya çapında 11 milyon aracın sahibi dolandırılmış mıdır?”, “Hileli bir şekilde emisyon değerlerinin düşük gösterilmesi olayı gerçekte nasıl yapılmıştır?” soruları üzerinden skandalı değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.