TURİZME BELEDİYE BAŞKANI VE REKTÖR SAHİP ÇIKIYOR

TURİZM 22.05.2019 - 02:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2337+ kez okundu.
 

TURİZME BELEDİYE BAŞKANI VE REKTÖR SAHİP ÇIKIYOR

TURİZME BELEDİYE BAŞKANI VE REKTÖR SAHİP ÇIKIYOR
14.06.2018 tarihinde göreve başlayan il Kültür ve Turizm MüdürününTurizim ile ilgili bir faaliyetini göremedik. Isparta’nın meşhur gülünü çiçeği burnunda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tanıtıyor. Lavantayı, en son olarak zambağı oradaki yöre halkı kendi imkanlarıyla tanıtıyor. Fakat ne hikmetse İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortalarda bile görünmüyor.   BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN GÜL ZAMBAK LAVANTA BAHÇELERİNDE  Hafta sonu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gül tarlalarına giderek ulusal medyada gülü tanıttı. Tarlaya girerek gül topladı. Ropörtajlar yaptı. Ulusal basında bu haber ülke genelinde geniş yer buldu. Öte yandan yine Isparta Belediyesi olarak Isparta’nın tarihi ve kültürel özelliklerini ön plana çıkarıyor. Isparta’nın tanıtımı için çaba sarf ediyor. Kentin neredeyse 4 mevsimi turist çekmek için ideal bir yer. Ancak memlekete ne gelen var ne giden. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü elini taşın altına koyup artık Isparta’nın tanıtımı için gece gündüz çalışması gerekiyor. Yapılan çalışmaları da basınla paylaşıp daha çok kitleye ulaştırması tanıtım için çok gerekli olacak. MÜDÜR BEY SDÜ ISPARTA'NIN TANITIMI İÇİN ÖZEL KİTAP HAZIRLADI Öte yandan üniversite de Isparta için farklı farklı çalışmalar yapıyor. İşte en son örneği; Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta'nın değerlerine, kültürel mirasına sahip çıkıyor. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'nın talimatları doğrultusunda şimdi de Antik Dönemden Günümüze Isparta'nın Kültürel Mirası Kitabı hazırlandı. Kitapta, Isparta'nın kültürel mirası anlatılıyor.   Yorum Haber       
TURİZME BELEDİYE BAŞKANI VE REKTÖR SAHİP ÇIKIYOR

14.06.2018 tarihinde göreve başlayan il Kültür ve Turizm MüdürününTurizim ile ilgili bir faaliyetini göremedik. Isparta’nın meşhur gülünü çiçeği burnunda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tanıtıyor. Lavantayı, en son olarak zambağı oradaki yöre halkı kendi imkanlarıyla tanıtıyor. Fakat ne hikmetse İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortalarda bile görünmüyor.  

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN GÜL ZAMBAK LAVANTA BAHÇELERİNDE 

Hafta sonu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gül tarlalarına giderek ulusal medyada gülü tanıttı. Tarlaya girerek gül topladı. Ropörtajlar yaptı. Ulusal basında bu haber ülke genelinde geniş yer buldu. Öte yandan yine Isparta Belediyesi olarak Isparta’nın tarihi ve kültürel özelliklerini ön plana çıkarıyor. Isparta’nın tanıtımı için çaba sarf ediyor. Kentin neredeyse 4 mevsimi turist çekmek için ideal bir yer. Ancak memlekete ne gelen var ne giden. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü elini taşın altına koyup artık Isparta’nın tanıtımı için gece gündüz çalışması gerekiyor. Yapılan çalışmaları da basınla paylaşıp daha çok kitleye ulaştırması tanıtım için çok gerekli olacak.

MÜDÜR BEY

SDÜ ISPARTA'NIN TANITIMI İÇİN ÖZEL KİTAP HAZIRLADI

Öte yandan üniversite de Isparta için farklı farklı çalışmalar yapıyor. İşte en son örneği; Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta'nın değerlerine, kültürel mirasına sahip çıkıyor. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'nın talimatları doğrultusunda şimdi de Antik Dönemden Günümüze Isparta'nın Kültürel Mirası Kitabı hazırlandı. Kitapta, Isparta'nın kültürel mirası anlatılıyor.  

Yorum Haber 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.