Turan Mahallesi, yıllar sonra muhtarlık binasına kavuştular

GÜNDEM 21.01.2020 - 10:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2416+ kez okundu.
 

Turan Mahallesi, yıllar sonra muhtarlık binasına kavuştular

Turan Mahallesi, yıllar sonra muhtarlık binasına kavuştular
 Isparta'nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Turan Mahallesinde bugüne kadar muhtarlık binası yoktu. Ancak Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bu eksikliği gidererek, Turan Mahallesine yıllar sonra mahalle muhtarlığı binası kazandırdı. Ancak bu mahallede bugüne kadar bir muhtarlık binası yoktu. Bu da mahalle sakinlerinin muhtara ulaşımında sıkıntılar yaratıyordu. Ortaya çıkan bu sorunu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen çözüme kavuşturdu. Bu kapsamda Turan Mahallesine yeni bir mahalle muhtarlığı binası yapılıyor. Yapılan çalışmaları Başkan Başdeğirmen'de yakından takip ediyor. Isparta'nın en eski mahallelerinden biri olmalarına rağmen, bugüne kadar bir mahalle muhtarlıklarının olmadığını söyleyen Turan Mahallesi Muhtarı Ali Büyüksilleli, "Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen bize değer verdi ve mahallemize muhtarlık binasını kazandırdı" dedi. Büyüksilleli, “Isparta’mız tarihten bu tarafa şehir olduğundan bu tarafa Güller diyarı coğrafyası içerisinde Turan mahallesinin özel ve güzel bir yeri var Isparta’nın ilk 7 mahallesinden bir tanesi Turan mahallemiz yıllardan beri yaşamış olduğumuz bir sıkıntımız vardı bu sıkıntımızı değer ve kadir kıymet veren değerli belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen mahallemize bir muhtarlık binası kazandırdı bundan dolayı kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi Mahalle sakinleri de muhtarlık binasından dolayı Belediye Başkanı Başdeğirmen'e teşekkür etti. Şimdiye kadar Turan mahallesine yapılmayan muhtarlık binası belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen  tarafından yapılıyor kendilerine teşekkür ediyorum. Andık Deresinden gelen su mahalleye kazandırıldı Andık Deresinden gelen suyun mahallelerine de kazandırıldığını söyleyen Turan Mahallesi Muhtarı Büyüksilleli, Hastane Caddesinden geçen Ispartalıların bu sudan içebileceğini ifade etti. Büyüksilleli, “Hastane caddesi 112 cadde geçmişte burada bir şebeke suyumuz vardı Hızır baba türbesinde değerli belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen görüşmelerimiz doğrultusunda mahalle sakinlerimizin de istek ve talepleri doğrultusunda bu vesileyle andık deresinden gelen suyun gerek karbuz çeşmesine ve gerek bağlı bulunan 112 cadde üzerindeki Hızır baba türbesi çeşmesine de andık deresi suyu kazandırılmıştır. Burada emeği geçen başta belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve çalışanlarına canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde açıklamada bulundu
Turan Mahallesi, yıllar sonra muhtarlık binasına kavuştular

 Isparta'nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Turan Mahallesinde bugüne kadar muhtarlık binası yoktu. Ancak Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bu eksikliği gidererek, Turan Mahallesine yıllar sonra mahalle muhtarlığı binası kazandırdı.

Ancak bu mahallede bugüne kadar bir muhtarlık binası yoktu. Bu da mahalle sakinlerinin muhtara ulaşımında sıkıntılar yaratıyordu. Ortaya çıkan bu sorunu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen çözüme kavuşturdu.

Bu kapsamda Turan Mahallesine yeni bir mahalle muhtarlığı binası yapılıyor. Yapılan çalışmaları Başkan Başdeğirmen'de yakından takip ediyor. Isparta'nın en eski mahallelerinden biri olmalarına rağmen, bugüne kadar bir mahalle muhtarlıklarının olmadığını söyleyen Turan Mahallesi Muhtarı Ali Büyüksilleli, "Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen bize değer verdi ve mahallemize muhtarlık binasını kazandırdı" dedi. Büyüksilleli, “Isparta’mız tarihten bu tarafa şehir olduğundan bu tarafa Güller diyarı coğrafyası içerisinde Turan mahallesinin özel ve güzel bir yeri var Isparta’nın ilk 7 mahallesinden bir tanesi Turan mahallemiz yıllardan beri yaşamış olduğumuz bir sıkıntımız vardı bu sıkıntımızı değer ve kadir kıymet veren değerli belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen mahallemize bir muhtarlık binası kazandırdı bundan dolayı kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi

Mahalle sakinleri de muhtarlık binasından dolayı Belediye Başkanı Başdeğirmen'e teşekkür etti. Şimdiye kadar Turan mahallesine yapılmayan muhtarlık binası belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen  tarafından yapılıyor kendilerine teşekkür ediyorum.

Andık Deresinden gelen su mahalleye kazandırıldı

Andık Deresinden gelen suyun mahallelerine de kazandırıldığını söyleyen Turan Mahallesi Muhtarı Büyüksilleli, Hastane Caddesinden geçen Ispartalıların bu sudan içebileceğini ifade etti. Büyüksilleli, “Hastane caddesi 112 cadde geçmişte burada bir şebeke suyumuz vardı Hızır baba türbesinde değerli belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen görüşmelerimiz doğrultusunda mahalle sakinlerimizin de istek ve talepleri doğrultusunda bu vesileyle andık deresinden gelen suyun gerek karbuz çeşmesine ve gerek bağlı bulunan 112 cadde üzerindeki Hızır baba türbesi çeşmesine de andık deresi suyu kazandırılmıştır. Burada emeği geçen başta belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve çalışanlarına canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde açıklamada bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.