Tural'dan Başkan Başdeğirmen'e Teşekkür

18.03.2020 - 17:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2573+ kez okundu.
 

Tural'dan Başkan Başdeğirmen'e Teşekkür

TURAL’DAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR
Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, korona virüs salgınından esnafın ekonomik olarak olumsuz  etkilendiği bir ortamda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kira ödemelerini ertelemesinin olumlu bir gelişme olduğunu belirterek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti Korona virüs salgını nedeniyle alınan önleyici tedbirler kapsamında vatandaşların ortak kullanım alanlarındaki işletmeler geçici süre kapatılmış, esnafın işleri durma noktasına gelmişti.  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafın bu zorlu süreçte iş kaybına uğrayacağı gerekçesiyle  belediye kiracılarının kira  ödemelerinin 6 ay ertelendiğini müjdeledi. Başkan Başdeğirmen’in bu kararına Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’dan teşekkür geldi. Başkan Tural “Küresel bir sorunla ulusal anlamda devlet millet dayanışmasıyla başarılı bir mücadele veriyoruz. Korona virüs salgınına karşı alınan her türlü tedbiri destekliyoruz. Ancak alınan tedbirler kapsamında  esnafımızın işleri durma noktasına gelmiştir. Bu nedenle de esnafımızın ödemelerinde erteleme yapılmasını talep ettik. Böyle bir ortamda Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in, belediyeye ait işyerlerinde kira ödemelerinin 6 ay erteleme kararı esnafımızı oldukça rahatlatacak bir adımdır. Kendisine özverisi ve duyarlılığından dolayı esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
TURAL’DAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR

Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, korona virüs salgınından esnafın ekonomik olarak olumsuz  etkilendiği bir ortamda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kira ödemelerini ertelemesinin olumlu bir gelişme olduğunu belirterek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti

Korona virüs salgını nedeniyle alınan önleyici tedbirler kapsamında vatandaşların ortak kullanım alanlarındaki işletmeler geçici süre kapatılmış, esnafın işleri durma noktasına gelmişti.  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafın bu zorlu süreçte iş kaybına uğrayacağı gerekçesiyle  belediye kiracılarının kira  ödemelerinin 6 ay ertelendiğini müjdeledi. Başkan Başdeğirmen’in bu kararına Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’dan teşekkür geldi. Başkan Tural “Küresel bir sorunla ulusal anlamda devlet millet dayanışmasıyla başarılı bir mücadele veriyoruz. Korona virüs salgınına karşı alınan her türlü tedbiri destekliyoruz. Ancak alınan tedbirler kapsamında  esnafımızın işleri durma noktasına gelmiştir. Bu nedenle de esnafımızın ödemelerinde erteleme yapılmasını talep ettik. Böyle bir ortamda Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in, belediyeye ait işyerlerinde kira ödemelerinin 6 ay erteleme kararı esnafımızı oldukça rahatlatacak bir adımdır. Kendisine özverisi ve duyarlılığından dolayı esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.