TURAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

GÜNDEM 22.04.2019 - 16:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1993+ kez okundu.
 

TURAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

TURAL’DAN 23 NİSAN MESAJI
Tural: Geleceğimiz ve bugünümüz için 99 yıl önce önemli bir adım atıldı Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, “23 Nisan 1920 tarihi, geleceğimiz ve bugünümüz için 99 yıl önce atılmış önemli bir adımdır” dedi. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, TBMM’nin açılışının 99’uncu yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Tural mesajında  şu görüşlere yer verdi;  “Yarınlarımız olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak hepimizin en asli görevidir.   Bu nedenle. Büyük Önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız  kutlu olsun. 99 yıl önce hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir sözüyle; birlik ve beraberlik içerisinde vatan topraklarımız uğruna büyük mücadeleler verilmiş, milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkılmıştır.  Milletimizin temsilcilerinin ortak bir amaçla bir meclis çatısı altında toplanıldığı 23 Nisan 1920, geleceğimiz ve bugünümüz için 99 yıl önce atılmış önemli bir adımdır. TBMM'nin açılışının ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının  yıldönümünü kutladığımız bu günde Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele arkadaşlarını rahmet ve şükranla anar, tüm çocuklarımızın 'Çocuk Bayramını' kutlar, onları sevgiyle kucaklarım."
TURAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

Tural: Geleceğimiz ve bugünümüz için

99 yıl önce önemli bir adım atıldı

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, “23 Nisan 1920 tarihi, geleceğimiz ve bugünümüz için 99 yıl önce atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, TBMM’nin açılışının 99’uncu yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Tural mesajında  şu görüşlere yer verdi;

 “Yarınlarımız olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak hepimizin en asli görevidir.   Bu nedenle. Büyük Önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız  kutlu olsun. 99 yıl önce hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir sözüyle; birlik ve beraberlik içerisinde vatan topraklarımız uğruna büyük mücadeleler verilmiş, milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkılmıştır.  Milletimizin temsilcilerinin ortak bir amaçla bir meclis çatısı altında toplanıldığı 23 Nisan 1920, geleceğimiz ve bugünümüz için 99 yıl önce atılmış önemli bir adımdır. TBMM'nin açılışının ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının  yıldönümünü kutladığımız bu günde Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele arkadaşlarını rahmet ve şükranla anar, tüm çocuklarımızın 'Çocuk Bayramını' kutlar, onları sevgiyle kucaklarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.