TÜPCÜNÜN MOTORU ÇALINDI

ASAYİŞ 24.12.2015 - 23:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1676+ kez okundu.
 

TÜPCÜNÜN MOTORU ÇALINDI

Isparta Belediye Meclisinin bir önceki döneminde Ak Parti Meclis Üyeliği Yapan ve Yusuf Ziya Günaydına yaptığı sert muhalefetle sürekli gündem olan, ancak daha sonra Yazdığı bir yazıdan dolayı Günaydınla mahkemelik olup 13 bin tl tazminata mahkum olunca yerel yazı yazmayı bırakan, 2012 yılında tüp dükkanına giren hırsızların para kasasını çalmasıyla şok uğrayan İsmail Tanışman'a hırsızlardan bir darbe daha, dün gece dükkanının önüne şarj için bıraktığı motosikleti hırsızlar gecenin karanlığından faydalanarak çaldılar. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarının içeriğini alanTanışman Polise başvurdu. Polis her yerde Tanışman'ın çalınan Şarjlı motosikletini arıyor.    

Isparta Belediye Meclisinin bir önceki döneminde Ak Parti Meclis Üyeliği Yapan ve Yusuf Ziya Günaydına yaptığı sert muhalefetle sürekli gündem olan, ancak daha sonra Yazdığı bir yazıdan dolayı Günaydınla mahkemelik olup 13 bin tl tazminata mahkum olunca yerel yazı yazmayı bırakan, 2012 yılında tüp dükkanına giren hırsızların para kasasını çalmasıyla şok uğrayan İsmail Tanışman'a hırsızlardan bir darbe daha, dün gece dükkanının önüne şarj için bıraktığı motosikleti hırsızlar gecenin karanlığından faydalanarak çaldılar.

Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarının içeriğini alanTanışman Polise başvurdu. Polis her yerde Tanışman'ın çalınan Şarjlı motosikletini arıyor.

 
  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.