TÜM ISPARTA HALKI BU KONFERANSA DAVETLİDİR

GÜNDEM 18.07.2019 - 10:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2748+ kez okundu.
 

TÜM ISPARTA HALKI BU KONFERANSA DAVETLİDİR

TÜM ISPARTA HALKI BU KONFERANSA DAVETLİDİR
TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, ISUBÜ tarafından ‘15 Temmuz Ruhunu anlama’ programına konuşmacı olarak katılacak. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) tarafından 18 Temmuz 2019 Perşembe günü 15 Temmuz anma etkinliği gerçekleştirilecek. Akabinde ise üniversitenin yeni rektörlük binası açılacak. SÜREYYA SADİ BİLGİÇ, 15 TEMMUZ RUHUNU ANLATACAK Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sad Bilgiç, söz konusu programa konuşmacı olarak katılacak ve ‘15 Temmuz Ruhunu anlama’ konusunda görüş ve kirlerini katılımcılarla paylaşacak. ISUBÜ’DEN 15 TEMMUZ PROGRAMI Saat 15.00’te saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesi ile başlayacak olan programda 15 Temmuz Belgesel gösterimi sunulacak ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in açılış konuşmasının ardından kürsüye TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç gelecek. Bilgiç, ‘15 Temmuz Ruhunu anlama’ bir konferans verecek. ISUBÜ’NÜN YENİ REKTÖRLÜK BİNASI AÇILACAK Saat 17.00’de ise ISUBÜ’nün yeni rektörlük binasının açılışı yapılacak ve açılışın ardından 15 Temmuz ile ilgili fotoğraf sergisi açılacak. Program, kokteyl ile sona erecek.  
TÜM ISPARTA HALKI BU KONFERANSA DAVETLİDİR

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, ISUBÜ tarafından ‘15 Temmuz Ruhunu anlama’ programına konuşmacı olarak katılacak.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) tarafından 18 Temmuz 2019 Perşembe günü 15 Temmuz anma etkinliği gerçekleştirilecek. Akabinde ise üniversitenin yeni rektörlük binası açılacak.

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ, 15

TEMMUZ RUHUNU ANLATACAK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sad Bilgiç, söz konusu programa konuşmacı olarak katılacak ve ‘15 Temmuz Ruhunu anlama’ konusunda görüş ve kirlerini katılımcılarla paylaşacak.

ISUBÜ’DEN 15

TEMMUZ PROGRAMI

Saat 15.00’te saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesi ile başlayacak olan programda 15 Temmuz Belgesel gösterimi sunulacak ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in açılış konuşmasının ardından kürsüye TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç gelecek. Bilgiç, ‘15 Temmuz Ruhunu anlama’ bir konferans verecek.

ISUBÜ’NÜN YENİ

REKTÖRLÜK BİNASI AÇILACAK

Saat 17.00’de ise ISUBÜ’nün yeni rektörlük binasının açılışı yapılacak ve açılışın ardından 15 Temmuz ile ilgili fotoğraf sergisi açılacak. Program, kokteyl ile sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.